class=first-letter-big>Б ългари създадоха интелигентен многоезичен виртуален асистент за застрахователни компании.

...
class=first-letter-big>Б ългари създадоха интелигентен многоезичен виртуален асистент за застрахователни компании.
Коментари Харесай

Българи решават проблеми със застраховането чрез изкуствен интелект

class= " first-letter-big " > Б ългари сътвориха образован многоезичен виртуален помощник за застрахователни компании. Интелигентният виртуален помощник Beth, който е създаден от българската компания Ablera, свързва застрахователните компании с техните клиенти, сътрудници и чиновници.

Божидар Ибришимов споделя повече за софтуера в изявление на за и „ “

Божидар е част от екипа на Ablera, която е учредена от експерти, които имат над 25 години опит в застрахователния програмен продукт, точно те основават един от водещите артикули в международен мащаб в тази сфера.
 class= " image-source " > Източник: Божидар Ибришимов/ Ablera
„ В Ablera, това задълбоченото познаване на застрахователния бизнес и новаторските технологии е подсилено от непрестанен мониторинг на проучвания и отчети, в комбиниране с обстойни маркетингови изследвания. Всичко това ни разреши да идентифицираме трендовете в сектора и провокациите в региона на автоматизацията и дигитализацията, пред които са изправени застрахователните компании. Категоричните условия на пазара за нов вид потребителско преживяване, персонализация на продуктите, риска и ценообразуването доведоха до концепцията за основаване на SERDICA Insurance Suite, част от който е и Beth”, споделя той.

Beth бързо и елементарно извършва разнообразни задания като предложение на персонализирана застрахователна оферта, съпоставяне на артикули, консултиране, и подпомагане при завеждането на вреди. Всичко това се случва интерактивно, в разговорна форма, репликирайки връзка човек-човек с крайния консуматор. Асистентът обработва поръчките и дава отговор на клиентите в границите на минути, даже секунди.




 class= " image-source " > Източник: Божидар Ибришимов/ Ablera
„ Потребителите могат да беседват с Beth на родния си език и да бъдат обслужвани през разнообразни канали (платформи за известия, уеб, приложения) от всяко устройство. Клиентите няма потребност да чакат отговор от експерт на застрахователната компания и могат да задават своите въпроси към Beth непрекъснато, без значение от работното време на компанията “, добавя Ибришимов.


 class= " image-source " > Източник: Божидар Ибришимов/ Ablera
Използването на Beth обезпечава на застрахователните компании канал за непрекъснато потребителско обслужване с безпаралелно качество и понижава натовареността на чиновниците в офисите, което от своя страна усъвършенства потребителската задоволеност и преданост към компанията. И не на последно място, фрапантно снижава разноските на застрахователите за обслужване на клиентите както при продажбите, по този начин и при обработката на вредите.



„ За в този момент сме застъпили на Балканите, само че SERDICA и Beth са световни артикули. Планираме през тази година да стъпим в Близкия изток, Русия и Азия, а по-късно и в Западна Европа и Съединени американски щати. Започваме да работим и с редица локални сътрудници съгласно районите “, споделя още Божидар.

По тематиката

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР