class=first-letter-big>А мериканската Гилдия на актьорите ще обсъди дали да изключи

...
class=first-letter-big>А мериканската Гилдия на актьорите ще обсъди дали да изключи
Коментари Харесай

Гилдията на актьорите в САЩ може да изключи Доналд Тръмп

class= " first-letter-big " > А мериканската Гилдия на актьорите ще разиска дали да изключи президента Доналд Тръмп, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс. Гилдията, която дружно с федерацията на телевизионните и радиоартисти съставлява към 160 000 експерти, съобщи, че дисциплинарният ѝ комитет ще заседава, с цел да разиска ролята на Тръмп в безредиците на 6 януари и щурма на Капитолия.

„ Доналд Тръмп атакува най-свещените полезности за нашата колегия

– народна власт, истина, почитание към събратята ни американци от всевъзможни раси и вероизповедания, свещеност на свободата на печата”, сподели Гейбриъл Каретрис, ръководител на гилдията и Американската федерация на телевизионните и радиоартисти.

Доналд Тръмп членува в Гилдията на актьорите с помощта на изявите си като самия себе си в холивудски филми и телевизионни стратегии – от „ Сам у дома 2” до „ Сексът и градът” при започване на 90-те години на предишния век.

Той утвърждава статута си на телевизионна звезда като водещ и продуцент на риалити предаването „ Стажантът” и „ Звездни стажанти” от 2004 година до 2015 година

Дисциплинарният комитет постанова разнообразни санкции – от санкции до изключване от гилдията .

Преди няколко седмици почитатели на коледния шлагер „ Сам вкъщи” стартираха петиция, с която желаят „ Дисни” да размени американския президент Доналд Тръмп от продължението на кино лентата – „ Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк”.

Във кино лентата Доналд Тръмп се появява в една от сцените за малко. Тръмп минава около Кевин Макалистър в коридора на хотел „ Плаза”, когато Кевин го стопира, с цел да изиска да го упъти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР