Citroen продължава сътрудничеството си с производителя на спортно облекло за

...
Citroen продължава сътрудничеството си с производителя на спортно облекло за
Коментари Харесай

Citroen C3 Aircross Rip Curl дава повече - видео

Citroen продължава съдействието си с производителя на спортно облекло за сърф Rip Curl и показва новото издание на C3 Aircross Rip Curl. Лимитираното особено издание може да бъде поръчано в този момент и ще бъде налично в представителствата от септември. Цените стартират от 26 040 евро.

„ Новият C3 Aircross Rip Curl е основан на най-хубавите версии Shine и Shine Pack, които над 60 % от нашите клиенти в Европа избират. Специалното издание с динамични 17-инчови алуминиеви джанти Origami Black, пъстър пакет „ Anodised Blue “ извън и освежаващата атмосфера вид „ сини дънки " в интериора е обвързвана с океана. Към това се прибавя съоръжение, което усъвършенства комфорта на борда ", акцентира продуктовият управител на Citroen Пиер Монферини.

За комфорт и благоденствие на борда, C3 Aircross Rip Curl е оборудван със седалки Advanced Comfort. Калъфът за седалка "Hello Chinor " се състои от синьо-сив състезателен плетен плат, който постоянно се употребява за функционални облекла и спортни обувки. Той е комбиниран с плат с пластмасово покритие в сапфирено синьо с кожен резултат, въодушевен от света на водните спортове, който покрива горната част на облегалките и седалките.



Подложките на седалките са с нови шевове Bright Blue La Rochelle. Плъзгащата се и сгъваема седалка, която се състои от две самостоятелни елементи, и сгъваемата предна пътническа седалка водят до товарна дължина от 2,40 метра. Дълги предмети или спортно съоръжение като дъски за сърф или ски могат да се транспортират елементарно и безвредно.

Има избор от три мотора за Citroën C3 Aircross Rip Curl: бензиновите мотори PureTech 110 и PureTech 130 с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия EAT6 и BlueHDi 110.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР