Citroen обяви, че през първата четвърт на годината, продажбите на марката

...
Citroen обяви, че през първата четвърт на
годината, продажбите на марката
Коментари Харесай

Citroen с 41% ръст в Китай. Лансира нов модел

Citroen разгласи, че през първата четвърт на годината, продажбите на марката в Китай са се нараснали с внушителните 41% в сравнение със същия интервал на миналата година, като главният провинен за този резултат е SUV моделът C5 Aircross. Лансиран на местния пазар през септември миналата година, досега той е генерирал повече от 35 000 поръчки за закупуване.

Допълнително възстановяване на позициите си в Китай, от Citroen ще постигнат благодарение на новото пазарно предложение- C4 Aircross, което ще дебютира на международното ревю в Пекин, което започва на 25 април. Новият стилен SUV модел се явява версия на добре познатият и стартиран в Европа през октомври миналата година . Автомобилът ще се произвежда на локално равнище и ще бъде лансиран на пазара през втората половина на тази година.

От Citroen разясняват, че C4 Aircross ще бъде позиционират сред настоящите C3-XR и C5 Aircross, и въз основата на C3 Aircross в Европа с неговите съвсем 70 000 продажби, е доработен специално съгласно локалните предпочитания и упования, като е и изменен надлежно. Като образец, от френската компания коментират, че колата е с 12 сантиметра по-дълга в задната си част.

Дължината на C4 Aircross е 4.27 метра при 4.15 метра на C3 Aircross, като колата идва с увеличение освен в задната си част, само че и в междуосието. При китайската версия то е 2.665 м, до момента в който при европейската е 2.6 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР