Citroen обяви, че на 20 юни, на ще бъде пусната

...
Citroen обяви, че на 20 юни, на ще бъде пусната
Коментари Харесай

Citroen AMI с нова лимитирана серия

Citroen разгласи, че на 20 юни, на ще бъде пусната в продажба нова лимитирана серия на неповторимото за автомобилната промишленост пазарно предложение AMI, като опция за закупуването на един от общо 1000-та представителя на новата серия My Ami Buggy II ще имат потребителите във Франция, Италия, Испания, Белгия, Гърция, Португалия, Обединеното кралство, Люксембург, Мароко и Турция.

Citroen My Ami Buggy II е във версията си без порти, изпълнен е в цвят каки с голям брой жълти акценти, включително по арките на калниците, предната и задната ризница, специфични тасове, нов за модела аксесоар- делима чанта за дребни предмети, която се прикача към кормилото, текстилно сгъваемо чергило за предната част на тавана и други.

Други забавни новости при Buggy II са новият спомагателен преден модул изпълняващ функционалността и на сенник, новото осъществяване на инструменталния панел, нов делима и портативна Bluetooth колонка с 15 часа потенциал на батерията и други.

От Citroen споделят, че се надяват с My Ami Buggy II да бъде подложен нов връх, след клиент на миналата специфична версия на модела съумя да завърши покупката си за под 3 минути.

В момента, Citroen предлага AMI в 11 страни и може да се похвали с повече от 35 500 негови осъществени единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР