Citroen 2CV, по-известен като грозното пате“, е върнат към живот

...
Citroen 2CV, по-известен като грозното пате“, е върнат към живот
Коментари Харесай

Citroen 2CV оживява като Playmobil

Citroen 2CV, по-известен като „ грозното пате “, е върнат към живот 75 години след лансирането си. В резултат на партньорство сред марките Citroen и Playmobil, емблематичното паметно транспортно средство към този момент се предлага като модел автомобил с доста достоверни елементи. Легендарният 2CV, показан на Retromobile в Париж и панаира на играчките в Нюрнберг, се предлага в Playmobil в нова версия с революционен механически лист.

С 0 g CO2 излъчвания в изпускателната система с помощта на задвижването с ръка, ниско тегло от към 302 грама и дължина от 284 мм, Playmobil 2CV придвижва дребни и огромни от 5 до 99 години в прелестния свят на тяхното въображение или техните детски мемоари. Проектиран да бъде здрав за каране и също толкоз комфортен в града, 2CV символизира една цветна епоха.

Този радостен дух е отразен в небесносиния цвят на моделчето Playmobil 2CV и в необятната гама аксесоари. То е съпроводено от няколко фигури в огромна кутия, в това число фермер с две кани за мляко и своите животни -гъски и прасе, които символизират селския живот, водач в раирана моряшка екипировка и най-после служител на реда, който припомня на именития стражар, запомнен от френските филми.

Моделът на автомобила предлага място за четирима „ пасажери “ и е цялостен с очарователни аспекти като интериор, който е правилен на оригинала, отваряща се задна врата, присъщи фарове и преносим похлупак. Фаровете могат да се превключват сред транспарантни и жълти. Приложеният лист с лепенки съдържа четири разнообразни кода на страни и богат избор от радостни дизайни на стикери, с които патето може да бъде самостоятелно декорирано.

2CV от Citroen и Playmobil показва френския авто дизайн с паметен темперамент за игра, колекциониране и излагане. Моделът към този момент може да бъде поръчан от Playmobil за 49,99 евро и ще бъде доставян от 24 февруари 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР