Чувствате ли, че никой не оценява работата, която вършите? Може

...
Чувствате ли, че никой не оценява работата, която вършите? Може
Коментари Харесай

3 признака, че сте подценени на работа, и какво да правите по въпроса

Чувствате ли, че никой не прави оценка работата, която вършите? Може да бъдете подценени на работа.

Липсата на прогрес може да бъде главен фактор за възприятието, че сте подценени, само че също по този начин може да бъде обвързвано с междуличностни усеща, като възмущение, че вашият началник не ви почита или не ви благодари. „ Това може да бъде неповторимо за индивида “, споделя специалистът Пабло Ескалара пред HuffPost. „ Имал съм някои клиенти, които са споделили: „ За мен е значимо моят началник или управител, да ми демонстрира, че с работата, която правя способствам за нещо. “

Все отново може да има необятен набор от издайнически предупредителни знаци, че сте подценени в работата си - и от време на време те не са явни незабавно.

Според треньори по кариерно развиване, от време на време е нужна висока прочувствена просветеност и прозорливост, с цел да забележите ранните предупредителни знаци, че сте подценени на работното място, защото първоначално те нормално са незабележими.

Ето някои от главните съгласно тях:

1. Чувствате се невидими на срещите, тъй като никой не взема вашето мнение на съществено.

Един ранен симптом поражда, когато вашата позиция е отхвърлена или засенчена от мненията на другите на срещите на екипа. Ако сътрудниците подценяват мислите ви или да показват концепцията ви за своя на срещи, главното обръщение, което ви се оповестява, е „ Не сте споделили нищо скъпо. Ако вашите хрумвания не престават да се пренебрегват по време на срещи, първо би трябвало да помислите дали предавате ясно наличието на вашите известия. Но в случай че знаете, че излагате концепциите си дейно, задайте спомагателни въпроси на сътрудниците си, с цел да разберете какъв тъкмо е казусът. Това може да ви помогне да съберете повече информация, тъй като няма да накара хората да го преглеждат като офанзива и да станат отбранителни.



2. Вие сте изцяло независимо оставени с работата си.

Да се ​​чувстваш неангажиран прекомерно постоянно е признак на подценяване. Това е невропсихологична потребност: хората желаят да се усещат свързани, желаят да се усещат ценени, желаят да се усещат чути. Когато лишаваме тези неща от хората, те стават неангажирани чиновници. Ако се чувствате изцяло оставени и никой не се интересува от вас, това е знак да помислите, дали това не произтича от възприятието, че не сте оценени. 

3. Вие сте обичаният човек за офис работа, само че не и за задания, които в действителност ще ви доведат до покачване.

Ако продължавате да се натоварвате с неблагодарни офис задания, които не са ваша работа, като правене на кафе и водене на бележки, това е притеснителен знак, че сте подценени. Ако получавате неприятна, скучна, тежка работа, планове или задания, които не са предизвикателни, до момента в който виждате, че други хора получават по-вълнуващи задания, замислете се. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР