Чувствам се щастлив, искам да благодаря на всички. Това заяви

...
Чувствам се щастлив, искам да благодаря на всички. Това заяви
Коментари Харесай

Новият кмет на Галиче се закани на жената на Чоков да...

Чувствам се благополучен, желая да благодаря на всички. Това съобщи новият кмет на Галиче претендентът на ГЕРБ - Страхил Стоянов, който бе отпред на града след ареста на Ценко Чоков и преди изборите от предходната неделя.

Той се яви на балотаж дружно със брачната половинка на Чоков - Цветелина Нелова и завоюва. При обработени 100% протоколи в ЦИК Стоянов взима 56.54%, против 42.56% за съперничката му.



Новият кмет се закани и да работи за селото. "Ще работим за селото, ще го създадем чисто и хубаво ", уточни Стоянов.

Не на същото мнение обаче е била дамата на Чоков. Според нея то не е чисто, хигиената не е добра и това била повода да се кандидатира за градоначалник. Въпреки това Нелова от през вчерашния ден след оповестяване на резултатите не се е появявала пред медиите.

Както БЛИЦ писа След като схванал какви са резултатите Ценко Чоков напуснал общината буен. Той не поискал да разяснява обстановката. Малко след него си е отишла и самата брачна половинка на Чоков Цветелина Нелова.

Новият кмет се закани, че ще направи всичко, с цел да се усещат жителите на Галиче добре, като изброи и съответни ограничения: "Ще променим сметоизвозването - 2 път седмично, ще се усилят контейнерите ", уточни Стоянов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР