Чувствам се изключително добре, каза Къци веднага след своето уникално

...
Чувствам се изключително добре, каза Къци веднага след своето уникално
Коментари Харесай

Къци като Лили Иванова, Мая Бежанска в ролята на Криско в „Като две капки вода”

„ Чувствам се извънредно добре ", сподели Къци незабавно след своето неповторимо осъществяване на „ Стари мой приятелю " на Лили Иванова, което му донесе и успеха във вчерашния епизод на шоуто за звездни трансформации „ Като две капки вода ".

Освен че цяла седмица репетира настойчиво тази комплицирана и обичана ария, той влизаше в облика на Лили от самото начало, като даже се подложи на мъчителна кола маска. Къци показа в своя Фейсбук профил ежедневните си „ тренировки " на високи токчета - „ Станах сутринта, скочих във високите обувки и слязох да си направя палачинки съботно... и по този начин, готвим си с жена ми в кухнята... двете....:)))) ".

По време на вчерашния епизод Къци бе оценен най-високо от журито и от публиката. Той подари своите 1000 лева на идея, обвързвана с кукления спектакъл.

На второ място във вчерашното класиране застана Мая Бежанска за имитацията си на Криско, който беше в залата, с цел да я поддържа. Той изненада Мая зад кулисите, с цел да й даде скъпи препоръки и даже й даде своите очила за шанс. По време на нейното осъществяване рапърът се забавляваше и показа, че се е справила чудесно.

Деян Донков завоюва публиката с превъплъщението си в Кийт Флинт от Prodigy.

„ Като две капки вода " сбъдна фантазията на специфичния посетител Мариана Попова, като я трансфораха в нейния кумир - Уитни Хюстън. Хитът One Moment In Time прозвуча от сцената, изпълнен по необикновен метод от Мариана.

В края на вечерта бутонът на шанса още веднъж сложи задача на Павел да влезе в женски облик. Следващата седмица той ще бъде Росица Кирилова, Мая - Мариус Куркински, Нети - невероятната Сюзън Бойл. Стефания ще е изкусителната Мерилин Монро, Деян още веднъж ще разклати сцената от рок с Били Айдъл, Невена с Тина Търнър, а Иво - Фреди Меркюри от Queen. Победителят от през вчерашния ден - Къци, ще влезе в облика на настоящия R&B реализатор Джейсън Деруло.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР