„Чуваш ли ме“ е първата авторска песен на музикалния проект

...
„Чуваш ли ме“ е първата авторска песен на музикалния проект
Коментари Харесай

Филип Аврамов и Калин Вельов с нов музикален проект

„ Чуваш ли ме “ е първата авторска ария на музикалния план Бог Рок и артиста Филип Аврамов. Сбъдната фантазия на музикантите Калин Вельов (барабани, вокал), Цветан Андреев (китара, вокал), Марияна Добрева (бас, вокал) и Михаил Шишков (пиано) е да интегрират спектакъл в музиката си, а на артиста Филип Аврамов - да пее и свири в театъра.

Артистичният общ брой от стремежи намира израз в спектакъла "Бог Рок "и серия от авторски песни, с които планът започва и записите на първия си албум.

Сингълът „ Чуваш ли ме “ е поетична поп-рок мелодия, която разкрива всички нюанси от живота на окования в любовна страст артист. И на сцената... и в живота!

"На един артист му би трябвало обич и пристрастеност, с цел да се захване с пеене. Ако искаш нещо да ти се случи, то ти се случва по един или различен метод ", сподели артистът Филип Аврамов в ефира на "България заран ".

"Официална премиера на песента ще създадем в неделя на 20 февруари в "Театро ", където имаме театър. На последните представления на "Бог рок " я изпълнявахме пробно пред аудитория, с цел да забележим дали стават нещата ", показа артистът Калин Вельов пред Bulgaria ON AIR.

филип Аврамов изясни, че сега работят по пет части, само че до края на годината може да станат факт още 5-6 песни и да основат албум.

"Пишейки музиката и текста аз си представях Филип с неговите истории. Всички мъже прекосяваме през любови и разочарования. Не мисля, че е толкоз мъчно да влезем в кожата на един на различен, изключително когато сме в един отрасъл ", разясни Калин Вельов.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР