Чувам, че спортният министър не иска наш зам.-министър. Аз му

...
Чувам, че спортният министър не иска наш зам.-министър. Аз му
Коментари Харесай

Борисов: Спортният министър обещал на научната си ръководителка да бъде негов зам.-министър

„ Чувам, че спортният министър не желае наш зам.-министър. Аз му се обадих и го попитах и му споделих: Казал си,че не искаш зам.-министър, най-много искаш консултант. И той ми отговори, че бил защитил дипломна работа и трябвало неговата научна ръководителка да стане зам.-министър, той заречен “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Национално работно заседание с кметове на партията във Велико Търново.

ПП-ДБ със 7 условия към ГЕРБ или желаят оставката на кабинета

„ Казах го на Кирил Петков, той ми сподели,че бил доста добър авто играч. Цялата му безочливост бе, че е заречен на неговата ръководителка. С една дума те узурпираха цялата власт “, сподели Борисов.

Бойко Борисов разчете ултиматума на Политическа партия със 7 претенции като прикрито предложение за коалиция, както се ръководи и в Европа.

„ Назначиха си зам.-министрите, не ни питат, в тях е химикалът. И след това подменят надолу. И в този момент ни сложиха още 7 условия. Защо? Сърдитко Петко… И аз съм ядосан “, сподели той на Национално работно заседание с кметове на партията.

„ Те желаят да подпишем съглашение, в което да напишем, че ГЕРБ ще им поддържа всичко “, заключи той.

Той разяснява и протичащото се в Русия. „ Това е революция, това е бунт, това е доста рисково. Тези въоръжени експерти и убийци няма да се върнат и да станат доктори и учители – даже след края на войната. Затова би трябвало службите да работят “, сподели Борисов.

 „ В момента, в който Руската федерация се трансформира в Путинов режим и атакува Украйна, ние имаме единствено едно място – на демокрацията и против експанзията “, съобщи той.

Следете всичко по тематиката тук

Лидерът на ГЕРБ дефинира като чудовищно основаването на „ Частна войска “, която да атакува и убива украинци.

„ От първия ден на войната, уважаеми медии, България изнася милиони снаряди за Украйна. Как допускате политически водачи да настояват, че един патрон не е излязъл. Защото всичко минава през медиатори с 20-100% оскъпяване. Посредниците станаха доста богати, това го правеше и постоянното и служебните държавни управления “.

Той прикани доста деликатно да се следи обстановката в Украйна.

Очаквйате детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР