Чувам, че си приписва победи. След като 16 години не

...
Чувам, че си приписва победи. След като 16 години не
Коментари Харесай

Атанасова : Корнелия Нинова да си гледа партията и нейното оцеляване

Чувам, че си приписва победи. След като 16 години не може да бие на избори и стигна до обстановка, в която е с 20-ина депутати, през днешния ден е отбелязала победа – отводът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от личния му имунитет. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, пред медии в отговор на думите на Нинова по адрес на водача на.

„ Нинова, призовавайки за обективни присъди, в изказването, което е направила, евентуално не помни, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е тя да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове. Чудя се, има ли логическа връзка с разнообразни събития, в това число водейки диалози с ГЕРБ- за държавно управление в първия мандат, и нейната внезапна смяна на мнение “, разяснява тя.

Тя посъветва нея и останалите сътрудници да не заместват правосъдната власт в калните си политически игри: „ Имунитетът, от който Борисов се отхвърли, се употребява евентуално за политическа дъвка, която се лиши през днешния ден от Нинова и други сегашни и бъдещи политически водачи, които ще вършат политически планове. “

„ Господин Борисов в никакъв случай не е бил с имунитет през годините, когато е бил министър-председател. Последните две години, когато еманацията на чегъртане, противозаконни арести и всичко, направено против ГЕРБ-, всичко беше обвързвано сх настояването за свалянето на този имунитет “, безапелационна е тя.

„ Ако има правдивост и обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено съгласно нас дело. Всички сме наясно с материалите по делото, по какъв начин се забавиха всички изводи и всевъзможни процесуални дейности на прокуратурата. Очакваме резултатът да стане явен напълно скоро “, сподели още Атанасова.

Тя е безапелационна, че не е работа на да разяснява бъдещи правосъдни решения. „ Да си гледа парлтията и нейното оцеляване “, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР