Чували ли сте някога за понятията таролог и парапсихология? Е,

...
Чували ли сте някога за понятията таролог и парапсихология? Е,
Коментари Харесай

Тези 6 неща пазят дома от енергийни вампири

Чували ли сте в миналото за понятията таролог и парапсихология? Е, това са две доста забавни понятия.

Тарологът е човек, четящ картите Таро. Парапсихологията (също прочут като психологични феномени) пък е псевдонаука, занимаваща се с тематики като телепатия, предусещане, ясновидство, психокинеза, прекарване, близо до гибелта (ПБС), прераждане, привидения и странни проявления (включително контакти с духове, полтъргайсти и хипотетични извънземни).

Попаднахме на доста забавни разкрития от страна на таролога и парапсихолог Саона.

Според нея, с цел да има естетика в една връзка и с цел да се предпазим от енергийни вампири и неприятната им сила, то значително значение имат нещата, които се намират в дома и по-специално в спалнята им.

Саона е безапелационна, че би трябвало да има най-малко едно от тези шест неща в спалнята на всяка двойка, с цел да се радват на благополучие и безгранична обич.

Лайка
Поставете сухи цветя от лайка на разнообразни места в стаята. Пригответе отвара от лайка, разредете я с вода и измийте прозорците и вратите, с цел да предотвратите нежеланата сила.

Метла
Метлата е знак на филтриране. Метла, сложена на вратата на спалня или къща, блокира навлизането на негативни духове.

Тамян или ароматни масла
Етеричните масла от хвойна, лавандула, кедър, портокал, лимон, чаено дърво ще предпазят от нападателни външни въздействия и отрицателни сили. Ароматните пръчици (карамфил, сандалово дърво, евкалипт) ще почистят пространството на спалнята от отрицателна сила.

Кристали
Четири кристала са минимумът, нужен за основаване на предпазен кръг. Поставете ги покрай прозорци и порти, можете да ги поставите под възглавницата си. Използвайте кристали, розов кварц, цитрин.

Босилек
В спалнята, където тази пикантна билка пораства на перваза на прозореца, в никакъв случай няма да има спорове.

Кактус
Кактусите защищават от енергийни вампири и интервенция на трети страни и неподходящ взор към връзката ви, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР