Чувала ли си за жени, които са изпитвали коргазъм? Това

...
Чувала ли си за жени, които са изпитвали коргазъм? Това
Коментари Харесай

Само за нея: Всичко, което трябва да знаеш за коргазма

Чувала ли си за дами, които са изпитвали коргазъм? Това е оргазъм, доближат по време на извършения или подготовка. Подобно на тези, които имат оргазъм насън, мъчно е да се отдели истината от слуховете, по тази причина взехме решение да навлезем по-подробно в коргазмите и да проверим истина или мит са! Менторът по половите въпроси и връзките Колин Ричардс изяснява какво съставляват коргазмите и за какво някои дами ги изпитват, написа Космополитън бг.

Съществуват ли коргазмите?
В интернет има обилие от разкази на дами, изпитали всевъзможни приятни чувства в изненадващи и необикновени, а много постоянно и в неуместни обстановки, като да вземем за пример до момента в който правят напрягаща физическа активност. Тези чувства са известни като коргазми и те съществуват.

Коргазъм идва от съчетанието на думите стомах и оргазъм. Тоест натоварването на коремните мускули с извършения като коремни преси и лицеви опори може да ти достави необикновено полово наслаждение, съпроводено с плевел оргазъм. Нещо като прелестен непряк резултат от престоя във фитнес залата. Просто е нужна процедура, добре тренирани коремни мускули и подобаващи извършения.

Откъде в действителност идва половата възбуденост при коргазма? Предполага се, че всичко се дължи на притискането и триенето в региона на гениталиите по време на тренировките, както и засиленото кръвообръщение като резултат на физическото натоварване, а също и отделянето на ендорфин и допамин, провокирано от дейните извършения. Всичко това в композиция е задоволително, с цел да те изведе на върха на удоволствието.

Като най-ефективни за коргазъм се предлагат упражненията за долната част на коремната мускулатура на т.нар captain's chair (капитански стол), при който висиш, облегната на лакти, и вдигаш краката си, без да ги свиваш в коленете.

Коргазъм или просто гъделичкащо и възбуждащо чувство там долу може да постигнете и при повдигане на тежко, колоездене (в резултата от вибрациите и натиска на точното място), спининг, йога, тичане, танци.

Коргазмите за първи път са маркирани от американския сексолог Алфред Кинси в книгата си от 1953 година " Сексуално държание при женския пол ". Освен персонални истории, има и от ден на ден научни доказателства, които разпознават коргазма като същински биологичен феномен. Според серия от изследвания в университета в Индиана и Института за проучвания на секса, пола и репродуктивността " Кинси ", една на всеки 10 дами изпитва коргазъм в избран миг от живота си.

Когато се приказва за коргазъм, се приказва най-вече за " по какъв начин ", а не толкоз " за какво " се случва. Изглежда, че е положение на нирвана, което единствено дамите могат да реализират и въпреки, че мъжете споделят, че се усещат извънредно добре, когато извършват интензивни извършения, няма случай ан някой, който е изпитал коргазъм.

Природата може би има тактика. Тъй като бременността изисква женското тяло да претърпи солидни физиологични промени, в случай че упражненията на коремната област са приятни, може да се подсигурява, че дамата ще продължи да ги прави и ще поддържа положително здравословно положение и ще е способна да износи огромен плод.

Ако коргазмът се случи на неуместно място?
Тревожно е, че дамите постоянно се усещат неловко и изпитват позор от коргазма. Не би трябвало да се чувстваш по този начин, поради нещо, което се случва естествено, тъй че премахни виновността от себе си и работи за коремните си мускули. Да имаш различен тласък, с цел да поддържаш тялото си е супер, нали?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР