Чужди граждани опитаха да осуетят полицейска проверка на ГКПП „Капитан

...
Чужди граждани опитаха да осуетят полицейска проверка на ГКПП „Капитан
Коментари Харесай

Чужди граждани нападнаха гранични полицаи на „Капитан Андреево”

Чужди жители пробваха да осуетят полицейска инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево”. При опит за бъдат арестувани, те оказали опозиция на граничните служители на реда, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Снощи към 23 ч. на пункта дошъл за влизане в страната микробус „ Фолксваген “ с мъж, 3 дами и две деца. Всичките пасажери са родственици, една част са с немски жители от турски генезис, другата – турски жители с карти за престояване в Германия.

След паспортния надзор, граничните служители на реда поискали да извършат наложителната физическа инспекция на автомобила за укрити лица. Пътуващите отказали да слязат от транспортното средство, а лидерката С. О. на 26 година потеглила.

Автомобилът е спрян, само че пътуващите още веднъж не се подчинили на полицейското предписание. При опит да бъдат арестувани, те оказали опозиция.

Водачката блъснала единия служител на реда в лицето, а 47-годишният А. О. нанесъл удар в крайници на различен чиновник. Впоследствие е открито, че кракът му е строшен. Извършена е щателна митническа инспекция на автомобила, не са открити укрити лица в него.

Пълнолетните пасажери от микробуса са арестувани, малолетните са настанени в профилирано помещение. За случая е известена прокуратурата, стартирано следствие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР