Чуждестранните компании „Куалком“, „Джонсън енд Джонсън“ и „Фолксваген“ ускоряват развитието

...
Чуждестранните компании „Куалком“, „Джонсън енд Джонсън“ и „Фолксваген“ ускоряват развитието
Коментари Харесай

Фолксваген каза къде ще инвестира 4 милиарда евро

Чуждестранните компании „ Куалком “, „ Джонсън енд Джонсън “ и „ Фолксваген “ форсират развиването на бизнеса си в Китай. Главният изпълнителен шеф на „ Фолксваген Китай “ Стефан Воленщайн съобщи пред публицист на Китайската централна телевизия, че разширението на отварянето на китайския пазар дава на компанията му повече шансове, предава "Радио Китай ".

Тя ще продължи да осъществя проекта си за вложение в Китай и задно с сътрудниците ще вложат над 4 милиарда евро в китайския пазар.

Воленщайн съобщи също, че макар удара от епидемията, компанията се показва добре на китайския пазар през първата половина на годината. Предприетите от китайското държавно управление ограничения за облекчение на тежестта на фирмите, стимулиране на ликвидността на пазара и потреблението дадоха резултат.

Данни на Държавното статистическо ръководство на Китай за икономическите индикатори през второто тримесечие на годината сочат, че наред с възобновяване на бизнеса на фирмите, Брутният вътрешен продукт на страната е минал от негативен на позитивен напредък и се е нараснал с 3,2% на годишна база. Китай е първата стопанска система, която възвръща развиването си от експлоадирането на епидемията от COVID-19.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР