Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват

...
Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват
Коментари Харесай

Чуждестранна инвазия в MasterChef - slava.bg

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват място в „ MasterChef “. Пред авторитетното жури те ще показват вълнуващи ястия, въплъщаващи кулинарната традиция на родните им страни. Дали уменията им в кухнята ще се окажат задоволителни, с цел да влязат в оспорваното съревнование за 100 000 лв., феновете ще видят на 2 март от 21.00 часа по bTV.
Освен надарени участници от далечни дестинации, на кастинга ще се борят българи, прекарали част от живота си в чужбина. Пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу те ще показват характерни усети и техники, усвоени зад граница.

Многодетни майки, които всеки ден се потвърждават пред най-взискателните дегустатори - техните
деца, също ще се постараят да прескочат високата летва на „ MasterChef “. Към бялата престилка, която е билет за надпреварата, ще се устремят и хоби-готвачи с задача. Някои от тях се пробват да трансформират живота на близките, други - да извърнат на 180 градуса личната си орис.

През този сезон кастингът за „ MasterChef “ е под формата на директни борби сред претендентите за славата, които са групирани в разнообразни кулинарни категории. Сред основните герои в идните конфликти ще бъде обикновен, постоянно подценяван артикул от скотски генезис, който обаче нееднократно се е оказвал препъникамък по пътя към кулинарния Олимп. Различните типове риба също ще тестват подготовката и уменията на участниците. Голямото предизвикателство ще бъде да запазят и подчертаят усета на морските блага, а не да го трансформират.

По традиция журито ще чака както експедитивност, техника и точност, по този начин и смели тълкования на познати ястия. Във всяка паница Chef Андре Токев ще търси баланс, Chef Петър Михалчев - благосъстояние от усети, а Chef Роу - драма за небцето, само че и тримата няма да останат безразлични пред пристрастеността и въображението в кухнята.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР