Чуем ли да се споменава алое вера, обикновено е в

...
Чуем ли да се споменава алое вера, обикновено е в
Коментари Харесай

Можем ли да избелим зъбите си с алое вера

Чуем ли да се загатва алое вера, нормално е в реклами на шампоан за коса. Вечнозеленото многогодишно растение от дълго време се популяризира като елементарно решение за проблеми с косата, изключително с косопада.
 Зъбите, устната хигиена и от какво ни защищава миенето по три пъти дневно
Болестите, от които ни защищава честото миене на зъби

Колкото повече, толкоз по-добре

Освен че има позитивен резултат за по-здрава и красива коса, растението е известно и с това, че оказва помощ за усмиряване на кожата ни и за облекчение на нейната сухота.

Алое вера в действителност има и доста други приложения, а с помощта на неговите противовъзпалителни и антибактериални качества, се грижи и за положителното ни дентално здраве.
 Снимка 469980

Намалява възпалението на венците

Използването на алое вера като средство за инфектиране на венците е необятно публикуван способ за лекуване, защото оказва помощ за възобновяване на текстурата на тъканите и успокоява венците.

Избелва зъбите

Редица изследвания потвърждават, че алое вера оказва помощ за понижаване на плаката, която има жълтеникав цвят и по този метод е в положение да резервира зъбите ни по-бели за по-дълго време.
 Снимка 469981

Намалява кариесите

Освен че спомага за понижаване на възпалението на венците, доста изследвания потвърждават също, че алое вера убива и някои от бактериите, които живеят в устата ни. Такива са да вземем за пример така наречен Streptococcus mutans - едни от виновниците за формиране на кариеси.

Въпреки това, алое вера не е пряк сурогат за миенето на зъбите, тъй че не трябва да забравяме да го вършим постоянно, в случай че желаеме да имаме чудесно дентално здраве, пишат от Health Line.
 Зъбите, газираните питиета и какъв брой са рискови за здравето ни
Колко рискови са газираните питиета за зъбите

Повече, в сравнение с предполагахме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР