Чудо в Колумбия – статуя на светица спасява жителите на

...
Чудо в Колумбия – статуя на светица спасява жителите на
Коментари Харесай

Чудо в Колумбия – статуя на светица спасява жителите на града

Чудо в Колумбия – скулптура на светица избавя жителите на града от свлачище …Жителите на град Херико (Jericó), в колумбийския департамент на Антиокия (Antioquia), са сигурни, че точно статуята на Св. Монтоя ги е избавила от мощно свлачище, станало преди седмица, поради мощните дъждове (HiddenTruth.site).Олтарът със статуята бил ситуиран на ската на планината, от където се е спуснало свлачището. Калните потоци са наводнили улиците и са разрушили повече от 10 къщи. Но, никой от локалните поданици не е умрял или даже съществено засегнат, а самата скулптура въобще не била развалена.Повече от хиляда души обаче изгубили достъпа до домовете си и били евакуирани.

 a1 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Местният духовник Хесус Ерера сподели пред кореспонденти: “Считаме това за същинско свещено знамение, че нямаше убити, а планината Лос Агуакатес (Los Aguacates) не се срина повече, в сравнение с се случи. ”

 a2 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Само двама души бяха леко ранени – стара жена и малко дете. Това кално свлачище наводни цялата местност, в това число улиците на града.


 a3 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Според локалните поданици, при такова равнище на злополучие щеше да има доста повече жертви, в случай че не беше отбраната на Св. Монтоя.Четете още: Странните Кални хора от племето Асаро (видео)

 a4 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Статуята на настойничката на град Св. Лаура Монтоя (Saint Laura Montoya), е конфигурирана тук през 1919 година, в чест на същинска католическа монахиня.

 a5 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Тя била първият светец на Колумбия. Веднага след слагането на статуята, поклонници почнали да я посещават, смятайки я за чудотворна.

 a6 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Един от локалните поданици споделя:„ Освен материални вреди, нямаме причина да плачем. Сигурен съм, че всички бяхме избавени поради чудото, което ни даде светицата. “Маряна Гарчес, друга локална жителка споделя: “Просто погледнете целия този смут, който в този момент е по нашите улици. Никой не може да ни помогне, само че мисля, че все пак, някой или нещо се намесва. Вече имам вяра, че по тези места има духовни сили, а аз не съм най-религиозният човек. ”

 a7 - Чудо в Колумбия - скулптура на светица избавя жителите на града
Освен в Херико, мощните дъждове провокираха наводнения и свлачища в още шест региона на Антиокия, само че там следствията са по-малки и единствено 3 къщи били изцяло разрушени.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР