Чудо! Нарочената за богата като Крез социалистка Емилия Масларова яхна

...
Чудо! Нарочената за богата като Крез социалистка Емилия Масларова яхна
Коментари Харесай

Скъса джоба! Масларова яхна Субару само за 8 бона! Остана и без шофьор

Чудо! Нарочената за богата като Крез социалистка Емилия Масларова яхна непретенциозно бежово субару „ Форестър ” за не повече от 8 бона, разбра HotArena.

Репортер на „ Таблоид ” засече някогашния обществен министър при нейна разходка из София. Шляенето приключи с хвърляне в дъртия джип, след което Масларова отпраши с мръсна газ към Южния парк. 

Ако преди се радваше на услугите на персонален водач, през днешния ден до неотдавна подсъдимата бесепарка сама шпори скромното субару. Впечатление направи нахаканото джигитско държание на пътя, което показва екс министърката на труда и обществената политика. 

Без да се преценява с другите водачи, 69-годишната дама от Якоруда внезапно излезе на бул. „ Витоша ”, като не се впечатли, че засече няколко автомобила. Затова пък Емилия Маларова бе елегантна както постоянно – с костюм и прическа вид набъбнал козунак. Блондинката бе покачена на обувки с много висок, от които се подаваше червен и добре поддържан педикюр.  

Не на смешка обаче екс общественият министър стана известна с първокласния си метод на живот, скъпите бижута и неповторимите брошки . И през днешния ден Емилия продължава да живее в първокласна резиденция в Бояна, само че към този момент показва разкъсан джоб

През 2010 година Масларова беше о бвинена дружно с още няколко свои сътрудници, че са присвоили 11 милиона лв. от сумите за ремонт, отпуснати за Центъра за сложно обществено обслужване в Стара Загора.  През декември 2015 година Софийския градски съд (СГС) оправда всички подсъдими с претекста, че нито една от експертизите не споделя какъв брой тъкмо пари са били изхарчени за ремонта. Това прави невероятно да се откри какъв брой пари са присвоени.  

Първоначално управничката беше арестувана поради далаверата, само че след това освободена против гаранция за 50 000 лв., които след това бяха понижени на 5 бона. В следствие прокуратурата стачкува оправдателната ѝ присъда, само че до затвор или лишаване на имущество по този начин и не се стигна. След като завърши своята политическа кариера, госпожа Масларова стана учител по обществена политика в Тракийския университет в Пловдив. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР