Чудна рецепта, която може да се приложи в най-различни ситуации

...
Чудна рецепта, която може да се приложи в най-различни ситуации
Коментари Харесай

Чудна рецепта от алое вера, мед и лимон! Подсилете тялото си!

Чудна рецепта, която може да се приложи в най-различни обстановки и проблеми. Ще бъдете сюрпризирани и очаровани!

Истината е, че доста постоянно сме се убеждавали, че естествените средства са най-хубавата алтернатива, когато става въпрос за справяне с проблеми с тялото и органите, като в същото време ги пазим в лекуването.

С времето ни културата ни като че ли е спряла да се обръща към естествените блага, като не може да се възползва от цялото нейно благосъстояние. А това не е най-хубавото решение, имайки поради, че значително във фармацевтичните медикаменти се съдържат химикали, които във времето могат да повлияят на тялото ни в отрицателен проект.

Ще ви представим следните три изпълни натурални продукта, които елементарно може да открием в магазините в нашия град. Тоест те са леснодостъпни за тези, които желаят да си ги набират.

Медът има невероятни хранителни качества, които са потребни за тялото ни. Няма по какъв начин да забравим лимона с неговото високо наличие на антиоксиданти, спомагащи освен за лекуване, само че и като натурален освежител и, несъмнено, добре познатото алое вера.

Алое Вера, Мед и Лимон

Тези артикули са чудна и невероятна помощ за полагането на грижа към вашето тяло и ще ви покажем по какъв начин. Комбинацията от тези три продукта е невероятна и е била употребена за милиони години от Маите и Ацтеките.

Ползи от тази чудна рецепта за лекуване с Алое Вера:

– Слага завършек на запека, като задвижва и форсира активността на червата

– Помага при проблем с колит

– Подновява клетките на тялото

– Бори се с гастрит

– Лекува язви

– Спомага за придобиването на чиста и красива кожа

– Бори се против появате на ракови формирания

– Спомага при проблем със напрежението и спомага за намалянето му

– Помага за контролиране на проблемите с холестерола, кръвното налягане и триглицеридите

– Бори се с инфектиране на коремната област

– Бори се с артрит

Начин на подготвяне

Съставки:

2 зелени лимона (не махайте кората) 2 листа от алое вера ¼ чист пчелен мед

За вярното подготвяне не забравяйте да измиете лимоните добре. Премахнете обвивката на листата на алое-вера, оставяйки само  пулпата. В блендер прибавете всички артикули и смесете, до момента в който стане хомогенна примес. Трябва да го държите в съд и да го съхранявате в ледник.

Всяка заран на гладно би трябвало да поемате по една лъжица от сместа, както и следобяд. Винаги преди ястие. Следвайте процедурата за две следващи седмици. На третата направете отмора, след което продължете с приема още веднъж.

Запомнете, здравето ви е значимо! Ако усета на сместа не ви подхожда доста, може да разредите лъжичка от нея с вода и по този начин да приемате. Грижете се за себе си и за вашите близки хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР