Чудите се, защо милите мисирки (заслужена титла) задават такива нелепи

...
Чудите се, защо милите мисирки (заслужена титла) задават такива нелепи
Коментари Харесай

Брифинг от ЩАБА

Чудите се, за какво благите мисирки (заслужена титла) задават такива нелепи въпроси на брифингите на националния щаб. Всяка заран, всеки ден. И за мен е обгърнато в мистичност - по какъв начин титулуваните могат да питат такива нелепости. Ако и вие се чудите, мога да ви оказа помощ с няколко догатки:

Дълбоко уважаваните мисирки са се хванали на бас, че до една седмица ще накарат ген. Мутафчийски да излезе от кожата си и да се разкрещи. Или пък ще си откъсне пагоните и ще ги изяде в ефир.

В залата има прикрит тъпомер и всеки се стреми да си усъвършенства персоналния връх.

Трето. Тече черно тото. Главните редактори на няколко медии са заложили крупни суми пари на това, чия мисирка ще зададе най-тъп въпрос. За да се заблуди зоркото око на прокуратурата, конкурсно-тъпите въпроси са размити в елементарни такива.

Шведите са оповестили нова нобелова премия за идиотия, и мисирките като най-информирани - първи са се хвърлили в борбата.

Другата доктрина е, че някъде в мрежата е изтекла новината, че от ковид не могат да се заразят хора с коефициент на просветеност под 70. За по-сигурно под 50. Бе, 20 и да си стиснем ръцете!

Шестата опция е в редакциите на медиите, рептилите от международното скрито държавно управление да са инсталирали психотронни генератори, които да облъчват драгите нищо неподозиращи и почтени мисирки.

Седмо. Има лоботомии на промоция. Две на цената на една. Ако заведеш другар получаваш отстъпка. И ей такива маркетингови маймунджилъци.

Има извънземна инвазия и първите, в които са се вселили пришълците, са мисирките. За да се разграничават - нещо като скришен техен си код, те би трябвало да приказват нелепости на публични места.

Девето. Големия андронен колайдер е избушил, направил е черна дупка и ние към този момент не съществуваме в нашата галактика. В паралелна галактика сме, където да се приказват нелепости е наложително.

Последно – върлува нов вариант вирус, който е безсимптомен и удря право в интелекта. В резултат болния не осъзнава заболяването. Обаче нямам визия по какъв начин се предава тази нова болест в редакциите.

С това моите догатки се изчерпват. Вие сте на ред да допускате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР