Чудите се какъв е цветът на годината 2022? Какво изобщо

...
Чудите се какъв е цветът на годината 2022? Какво изобщо
Коментари Харесай

Кой е цветът на 2022?

Чудите се какъв е цветът на годината 2022? Какво въобще е цвят на годината? Как избират цвета на годината? Какъв цвят чакаме за 2022 година? И още доста!

Повече от две десетилетия Цветът на годината на Pantone оказва въздействие върху създаването на артикули и решенията на потребителите в доста промишлености. Тези промишлености включват интериорен дизайн, мода, графичен дизайн, пакетиране на артикули и промишлен дизайн.

Цветът на годината на Pantone (COTY) въодушеви други компании да пуснат свои лични избори за „ цвят на годината “, които отразяват тематиките на годината. Самият Pantone COTY се афишира всеки декември от група специалисти по цветове от разнообразни промишлености.

Избор на Pantone COTY

Pantone споделя, че процесът на избор на COTY „ изисква деликатен разбор и трендове “. Компанията афишира, че „ За да вършат селекцията всяка година, специалистите по цветовете на Pantone в Института за цветове на Pantone претърсват света за нови цветови въздействия.

Ако постоянно посещавате Glamour.pl, сигурно знаете доста добре, че съгласно Pantone цветът на 2022 година е бил нюансът на Very Peri - изненадваща композиция от лилаво, синьо и малко алено, което би трябвало да задейства нашето творчеството и да внесе в живота ни глътка пресен въздух. Така че не се съмняваме, че тъкмо този цвят скоро ще цари в обществените мрежи, както и в интериора и в дрешниците ни. Но той не е единственият. Модните дизайнери за пролет-лято 2022 също разпространяват други цветове. Освен това е толкоз необикновен, колкото и обичаната наклонност на прогнозите на Pantone. Какви цветове ще бъдат съвременни през 2022 година?
Два цвята, които ще бъдат най-модерните в интериора през 2022 г
Правилното разбиране на интериорния дизайн значително зависи от цветовата скица в помещението: в случай че желаете апартаментът да бъде...
Прочети повече
Модерни цветове 2022: Виолетово

Вече свикнахме с лилавото с помощта на девойките от Копенхаген, които ни заразиха със уязвимост към лилавия нюанс  (както и други пастелни). Дотолкова, че към момента се усещаме неудовлетворени. Така че ще носим цвета и през новата 2022 година. На костюми, якета и плетени рокли. А също и допълнения. 

Модерни цветове 2022: Шоколад

Чудите се с какво да комбинирате светлолилаво? Ще прибавим малко шоколад на усет, още повече, че е още един колорит, който ще бъде извънредно съвременен през 2022 година. Инфлуенсърите към този момент го обичат. Така че шоколадът е направен от кожени панталони и гащеризони, палта, плетени панталони и водолазки, както и чанти.

Модерен цвят за пролет-лято 2022: Овесено мляко
Цветовете, които ни вършат щастливи
Цветовете, които ни заобикалят по време на работа, въздействат на нашето държание и благоденствие. Учените са създали доста проучвания, к...
Прочети повече
Когато пишехме за кулинарните трендове за 2022 година, споменахме, че овесеното мляко ще бъде шлагер. Оказва се, че ще се появи освен в хладилниците и по масите, само че и в дрешниците ни. Модните обичат този начупен колорит на бялото. Особено върху палта, пуловери и панталони.

Цветова наклонност 2022: Оранжев

След приглушените нюанси е време за ярки и интензивни цветове. Като портокал - в пламенно издание.

Избор на Pantone COTY

Pantone споделя, че процесът на избор на COTY „ изисква деликатен разбор и трендове “. Компанията афишира, че „ За да вършат селекцията всяка година, специалистите по цветовете на Pantone в Института за цветове на Pantone претърсват света за нови цветови въздействия “.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР