Чудите се как да накарате конкретен мъж да тича след

...
Чудите се как да накарате конкретен мъж да тича след
Коментари Харесай

Как да го накараш да тича след теб? 12 жокера за мъжката психология

Чудите се по какъв начин да накарате съответен мъж да тича след теб?

Мъжката логика на психиката не е толкоз сложна за схващане. И откакто научите някои съществени неща, това ще ви бъде потребно във всяка обстановка в живота.

Чували сте, че мъжете обичат преследването, когато става дума за дамата, от която се интересуват. Но по какъв начин да стигнете до този миг?

Можете да овладеете тази дребна игра, като в същото време наблюдавате по какъв начин той ви обръща от ден на ден внимание от ден дневно.

Има няколко безотказни трика, учредени на мъжката логика на психиката, които можете да употребявате, с цел да постигнете стремежи резултат.

Представяме ви няколко трика, които ще го накарат да тича след теб

 1. Не го преследвайте

Първото нещо, което би трябвало да извършите,ако желаете той да тича след теб е да спрете да го преследвате. Ако желаете той да тича след вас, тогава би трябвало да спрете да го преследвате.

Жалко е, само че множеството мъже към момента имат вяра, че жена, която се интересува от тях, е прекомерно лесна. Това е тъпа позиция, само че към този момент това е истината.

Така че, използвайте това в своя изгода.

2. Усмихвайте се по-често

 

Ако се чудите по какъв начин да накарате мъж да тича след теб благодарение на тогава това би трябвало да е вашият скришен трик. Щастливите хора са доста по-привлекателни за всички. След като започнете да се усмихвате, цялата ви сила става доста по-добра. Вие ставате по-жизнени и тази сила се предава на други хора.

Когато се усмихвате доста, хората към вас се усещат доста по-добре пристигнали и те се свързват добре с вас. Той няма да преследва жена, която в никакъв случай не се усмихва, тъй като сериозността е обвързвана с работното пространство, както и с доста скучни моменти в живота.

Ако не мислите, че, тогава би трябвало да помислите още веднъж. Защото той ще се влюби в метода, по който устните ви образуват усмивка от едното ухо до другото.

 

 3. Бъдете мистериозна

Най-голямата неточност, която дамите вършат е, че дават цялата информация за себе си на мъжа още на първата среща. Ако желаете да помислите какво ще го накара да ви преследва, би трябвало да разберете психическите му потребности. Той би трябвало да ви види като тайнственост. В момента, в който станете прекомерно транспарантна, той няма да ви гледа по същия метод.

След като му дадете всичко, което е търсил, ставате безинтересна за него.

Ако той зададе доста интимни въпроси на първата среща, кажете му, че би трябвало да ви изведе още веднъж, в случай че желае да знае това за вас.

 

4. Слушайте го с интерес

Толкова е мъчно да намериш някой, който в действителност се интересува от това, което имаш да кажеш. За мъжете е светият граал, когато намерят жена, която се интересува от техните занимания и нещата, които вършат.

Така че, откакто деянията интерес към нещата, които той харесва, той ще желае да е към вас доста по-често.

Можете да извършите това, като зададете повече въпроси. Попитайте го какво прави, за какво го прави, по какъв начин се оправя с избрани неща.

Всеки обича да приказва за себе си. След като ви свърже с възприятието за значимост, тогава той ще гони това възприятие още повече. Вие ще станете неговият главен фокус, тъй като ще бъдете единственият човек в живота му, който ще провокира това възприятие в него.

5. Фокусирайте се върху себе си

 

Преди да се опитате да разберете по какъв начин да накарате мъж да ви преследва благодарение на мъжката логика на психиката, най-хубавото, което можете да извършите, е въобще да не мислите за това.

След като започнете да обичате живота си и да се концентрирайте върху щастието си, той ще тича след вас като вманиачен. Той ще желае да стане част от този необикновен живот.

Също по този начин, жена, която се концентрира върху себе си, ще му разреши да се концентрира и върху себе си. Той ще знае, че и двамата ще имате задоволително време за връзката си, както и за персоналните си потребности. Това е крайната цел за всеки първокласен мъж.

 

 6. Наслаждавайте се на живота си

 

Този е обвързван с предходния съвет. Не бива да се фокусирате върху него до точката, в която забравяте да се наслаждавате на личния си живот. Дори и да не стартира да ви преследва незабавно, не позволявайте това да ви повлияе. Следвайте нещата, които ви вършат щастливи, с цел да не разчитате на него да се любува на живота.

 

7. Безобидно флиртувайте с други мъже

Един сигурен метод да накарате мъжа да ви преследва, е да му покажете, че имате други благоприятни условия. Той ще тича към вас, като че ли сте единственият останал източник на светлина на този свят. Това не значи, че би трябвало да обикаляте и да сте с всеки мъж, който ви огледа. Но можете да обменяте флиртуващи мнения и погледи, когато е в стаята.

 

 8. Носете алено

Някой казвал ли ви е, че аленото е цветът, който печели всяко сърце? Ето, към този момент знаете.

Може да мислите, че аленото не е за вас, само че то постоянно оказва помощ да бъдете видяни. Това може да включва алено червило или червени обувки, които се съчетават добре с напълно черното ви облекло.

Когато носите алено по грациозен метод, мъжът, в който се влюбвате, ще ви обърне повече внимание. Червеното е цветът на пристрастеността и любовта с причина.

 

Опитайте го и ще видите какъв брой доста трансформира неговото усещане за вас.

 

9. Не носете доста грим

 

Знам, че сте изтощени да слушате това. Толкова доста от нас обичат да носят грим като метод на изложение. Изглежда обаче, че мъжете не го харесват. Те обичат да виждат естествено лице.

Знаете ли по какъв начин да извършите нехаен и натурален грим? Е, вие сте!

 

10. Подсилете егото му

 

Потвърдете неговите теории, покажете му, че ви е грижа, накарайте го да се почувства като крал. Трябва да можете да забележите напъните му и да ги коментирате.

Ако пристигна да ви вземе в точния момент, благодарете му за това. Ако той постави доста старания във външния си тип за вас, тогава му направете комплимент. Този психически трик ще го накара да се почувства забелязан.

 

 11. Игнорирайте го понякога

 

Не подценявайте силата да игнорирате мъжа, когато се пробвате да го накарате да ви преследва, защото това е още един аспект от мъжката логика на психиката, който можете да употребявате в своя изгода. Изчакайте малко, преди да отговаряте на неговите смс-и. Когато той пристигна при вас, с цел да говорите, кажете му да ви изчака за миг и продължете диалога си с индивида, с който към този момент разговаряте.

Накарайте го да изчака малко вниманието ви.

Ако не може да ви има, ще ви желае още повече.

 

 12. Уверете се, че в действителност го желаете

 

Много дами вършат грешката да преследват мъж, без да знаят какво желаят. Те стигат до миг, в който опознават индивида малко по-добре и осъзнават, че той не е мъжът, който желаят.

 

Когато употребявате мъжка логика на психиката, с цел да накарате мъж да ви преследва, би трябвало да сте сигурни, че това в действителност е мъжът на вашите фантазии.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР