Чудите ли се защо все попадате на неподходящи и все

...
Чудите ли се защо все попадате на неподходящи и все
Коментари Харесай

Прекалено много ли искате от мъжете?

Чудите ли се за какво все попадате на несъответствуващи и все нещо не ви доближава, с цел да започнете съществени връзки с някого?

Излизате на следващата среща, само че не виждате в индивида насреща това, което търсите. Какви упования имате? Не желаете ли прекомерно доста или пък взимате решение прекомерно прибързно?

Залогът при срещите е се повишава, изключително когато сме в края на двайсетте и към този момент желаеме по-сериозни връзки. Не желаеме да си губим времето, което така и така ни е скъпо. Нямаме време за околните си, пък камо ли за някой “неподходящ ”. А това, че множеството ни приятелки към този момент са женени и имат деца ни кара да се замислим още повече…

Познахте ли се? Ето някои признаци, които приказват, че сте прекомерно придирчиви:

Преосмислете условията си

Всяка жена има лист какъв би трябвало да е евентуалния й сътрудник или връзка и незабавно може да го трансферира на разум. И в това няма нищо неприятно, несъмнено, стига условията ви да не са прекомерно нереални. Идеята е да бъде непосредствен до самите вас, вашите бъдещи проекти, цели и полезности, а не толкоз обвързван с повърхности желания като това какъв брой тъкмо по-висок би трябвало да е Мъжът. Ако пък желанията ви са далечни от самите вас, то е хубаво да ги преосмислите.

Не правете догатки

Много постоянно сме склонни да вършим догатки за това по какъв начин ще се развият връзките ни с даден човек. “С него не бих могла да имам съществени връзки ” или “Харесва ми този флирт, само че той надали търси нещо по-сериозно. ” Случвало ли ви се е да си помислите нещо сходно, да мислите, че това е вашата вътрешен глас и да отхвърлите следващия претендент. Истината е, че първичното съмнение за някого не може да ви отговори на 100% по какъв начин ще се развият връзките с този човек. Всъщност, от време на време отблъскваме верните хора, единствено тъй като вършим догатки, а те не постоянно са верни. Ако усетите, че от фотосите на евентуалния мъж или от някакъв коментар в обществените мрежи съдите за това какъв брой сериозен може да бъде във връзката ви, то вие сигурно желаете повече от нужното.

 Прекалено доста ли желаете от мъжете?

Притеснени сте, че ще бъдете отхвърлени

Понякога си мислим, че някой е прекомерно добър за нас или не би ни обичал. Несигурността може да ви накара да отхвърлите евентуален сътрудник. Да се подценявате и да мислите, че не сте задоволително положителни за някого, също е симптом на това, че сте придирчиви.

Не можете да взимате решения

Не знаете какво да ядете, когато излезете на ресторант или се затруднявате даже когато вършиме проекти за идния уикенд? А какво вършиме с по-важните житейски решения, като това какво да работите или къде да живеете? Всъщност, в случай че сте такива, когато сте сами, то има огромна възможност да не можете да вземете решение и за въпроси, свързани с връзката си. Да мечтаете за бъдещето и да вършиме проекти може да бъде мотивиращо и даже оптимистично. Но когато проектите не се получат по метода, по който сте си мислили, това може да ви обезкуражи. А в действителност визиите ви могат да бъдат нереалистични. Да се отпуснем, да излизаме, да се забавляваме и да се срещаме с нови хора е идеалното решение на този проблем. Не знаем кого можем да срещнем.

Обърнете се към близките си

Понякога не можем да се забележим в профил, по този начин както ни виждат нашите близки другари и фамилията ни. Тези, които ни мислят положителното, могат да ни кажата дали не желаеме прекомерно доста, дали упованията ни не са прекомерно високи и дали от време на време не сме склонни да скапваме връзките си с някого поради личните си мисли и догатки.

Как да променим метода си?

Всяка от нас си има построен модел на поведение при започване на връзката. Ако усещате, че след втората среща към този момент губите интерес, то пробвайте да продължите още малко. Още една дребна стъпка е нужна да видите дали не отхвърляте този, който е подходяш за вас. Може да опитате с няколко известия или пък спогодба за последваща среща. По този метод малко по-малко ще измененията мисленето си.

Да бъдете малко по-гъвкави и широкоскроени може да направи процеса на запознанство малко по-приятен и да ви помогне да познаете правилния човек, когато той се появи.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР