Чудите ли се кое всъщност причинява лошия дъх? Той е

...
Чудите ли се кое всъщност причинява лошия дъх? Той е
Коментари Харесай

Как сами да си направим вода за уста и то по-ефективна от купешката

Чудите ли се кое в действителност предизвиква неприятния мирис? Той е вследствие на натрупалия се зъбен камък и всички тези бактерии, които подценяваме в всекидневието си. Поддържането на добра орална хигиена е доста значимо. Неслучайно родителите учат на това децата още в най-ранна детска възраст.

В магазините и аптеките се продава вода за уста, която съумява да реши казуса ни, обвързван с неприятния мирис. Тя обаче не се предлага за дълго време. Можете да я ползвате седмица или две, само че не трябва да прекалявате. В състава на водата за уста нормално се съдържа алкохол и други химични съставки, които са способни да навредят на здравето на устната лигавица.
Ето по какъв начин сами да си приготвите домашна вода за уста
С тази домашна вода за уста, вие ще съумеете да се предпазите от струпване на зъбен камък, ще елиминирате бактериите в устната празнина и ще прогоните неприятния мирис, който в действителност съумява доста да повлияе на самочувствието.

Ето и продуктите за водата за уста:
• 2 лимона;

• ½ ч.л. канела на прах;

• 2 ч.л. мед;
 Ето за какво е значимо да употребявате вода за уста Ето за какво е значимо да употребявате вода за уста
Водата за уста, дружно с четката за зъби, пастата за зъби и конец, е основна мярка за поддържане на зъбите ви здрави. Защо употребява...

• ½ ч.л. сода бикарбонат;

• 1 ч.ч топла вода.
Начин на подготвяне:
Лимоните ги почистете и изстискайте сока от тях. Прибавете към него канелата, меда и содата. Разбъркайте доста добре сместа и оставете да престои за няколко минути. Вземете чаена лъжичка от нея и я смесете с чаша топла вода.

С тази домашна вода изплаквайте устата след всяко измиване на зъбите. Тя има незаменими антисептични и антибактериални свойства. Благодарение на нея можете да избегнете проблеми със зъбите в бъдеще.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР