Чудили ли сте се някога какво е да си дете

...
Чудили ли сте се някога какво е да си дете
Коментари Харесай

Какво е да си дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън? - slava.bg

Чудили ли сте се в миналото какво е да си дете на кралски особи от ранга на принц Уилям и Кейт Мидълтън? Бавачката на техните наследници Мария Борало разкри пред авторката на книгата „ Nanny in a Book “ Луис Харън, че и те като всички други деца следват много правила.

Малчуганите са тренирани да се държат като възрастни обществено и когато се появяват с мама и тате им е неразрешено да хленчат и реват.

„ Те не се лигавят. Когато държат ръката на мама и тате, би трябвало да се усмихват и да махат като тях. Нямат право да вършат драми, да хленчат или да плачат “, разкри авторката пред „ The Sun “.

Разбира се, на тях им е разрешено да се занимават с неща, присъщи за възрастта им, а точно да си играят и то на открито. Често те го вършат с кучетата или пък карат колела на въздух. По-нетипичното е, че ги учат занапред да се занимават с градината.

„ Да, те си цапат ръцете в пръстта, само че и се учат по какъв начин да засаждат “, разяснява Луис.

Що се касае до питателните им привички – те нямат право на прищявки, ядат всичко, което се поставя на масата. Авторката твърди, че дребните се хранят много разнообразно с разнообразни кухни, с цел да се приготвят за бъдещите събития, които ги чакат, когато пораснат.

Джордж и Шарлот са особено обучавани по какъв начин да се държат измежду други хора. Казва им се, че с цел да създадат мама и баща щастливи, би трябвало да са усмихнати, учтиви и да не приказват ненужно.

Кралските наследници към момента постоянно почиват следобяд. Дрямката им след обяд е наложителна.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР