Чудили ли сте се някога дали има връзка между физическите

...
Чудили ли сте се някога дали има връзка между физическите
Коментари Харесай

5 отличителни черти на лицето, които издават какъв човек сте

Чудили ли сте се в миналото дали има връзка сред физическите ни дадености и нашата персона?  Може ли един бърз взор към нечие лице да ни каже повече за неговия темперамент, в сравнение с си мислим?

Е, ние неведнъж сме ви разказвали, че съществуват изследвания, които потвърждават такава връзка. Да – от убеденост до възприятие за комизъм – в лицето ни са закодирани някои неподозирани личностни черти. Тук не приказваме за хубост или някакви чудати черти, а за съответни елементи от лицето, които се свързват с някои особености на характера. 

През цялата история на човечеството разнообразни култури са изследвали човешката физиономия , с цел да схванат повече за характера на индивида и неговите особености. Въпреки че не е безапелационна по въпроса, актуалната логика на психиката не стопира да изследва връзките сред чертите на лицето и чертите на личността, като провокира любознанието ни и ни накара да изследваме въпроса по-подробно.

Как лицето ви разкрива какъв човек сте и по какъв начин да достигнете до тайните кътчета на човешката природа – разберете в галерията:
 Ето по какъв начин лицето ви издава какъв човек сте  Ето по какъв начин лицето ви издава какъв човек сте  Ето по какъв начин лицето ви издава какъв човек сте  Ето по какъв начин лицето ви издава какъв човек сте
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР