Чудили ли сте се дали световноизвестните режисьори имат свои любими

...
Чудили ли сте се дали световноизвестните режисьори имат свои любими
Коментари Харесай

Любимите филми на великите режисьори: Какво гледат Уди Алън, Тарантино и Спилбърг?

Чудили ли сте се дали световноизвестните режисьори имат свои обичани филми? И дали тези филми са разнообразни от техните? Отговорът и на двата въпроса е " да ". Но кои са обичаните им филми на непознати режисьори? Ето и отговорите!

Виж още: Може и да не ви се има вяра, само че това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Куентин Тарантино

Благодарение на него светът има класики като " Гадни копелета ", " Криминале ", " Джанго без окови ". Любимият му филм за 2019 година обаче е Crawl, който прочее не се радва на кой знае какъв зрителски интерес или утвърждение. Въпреки това обаче Тарантино декларира, че е впечатлен от всеки аспект на кино лентата. Самият филм е хорър и демонстрира Флорида, претърпяла 5 урагана.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Уди Алън

" Лято с Моника " е фаоритът на Уди Алън. Шведския филм е под режисурата на Ингмар Бергман. Младите Моника и Хари нямат никакъв опит в живота, а той им предлага своите най-неприятни лица. Влюбената двойка обаче продължава да мечтае за красивото им общо бъдеще.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Кристофър Нолан

Режисьорът на " Мементо ", " Генезис " и " Хюго " е същински впечатлен от филм, който се споделя " Първият човек ". Става въпрос за историята към кацането на Луната. 

Виж още: Вярвате или не, само че тези световноизвестни артисти крият филми за възрастни с тяхно присъединяване

Джеймс Камерън

Режисьорът е почитател на " Заразно зло " и " Гравитация ". За втория Камерън споделя, че е най-хубавият филм на галактическа тема, а за първият, че е " сладко наслаждение ".

Виж още: Най-легендарните рокли от паметни филми, останали в историята

Стивън Спилбърг

Един от обичаните филми на Спилбърг е " Руската арка " на Александър Сокуров. Филмът показва историята на музея Ермитаж. Пътешественик във времето, приближаващ от нашата ера, внезапно се озовава там. Никой не може да го види, само че всички го чуват.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР