Чудили ли сте се дали да добавите тапети към вашия

...
Чудили ли сте се дали да добавите тапети към вашия
Коментари Харесай

7 свежи идеи с тапети за вашия дом

Чудили ли сте се дали да добавите тапети към вашия дом? Има малко детайли на декора, които са толкоз занимателни и гъвкави, колкото тях. Едно просто търсене в интернет ще изведе голям брой публикации и хрумвания, които настояват, че те са най-хубавото решение за украса. Но истината (за която никой не ви казва) е, че те в действителност могат да създадат или скапват една стая, правейки я или изцяло изискан, или непрекъсната рана в очите!

Така че, с цел да ви помогнем, събрахме хрумвания, в които те играят неповторима роля. В тези деликатно премислени хрумвания тапетът играе ролята на апаш на сцената, създавайки хармонична композиция от екстравагантност и чудноватост. От грациозност на мебел до прибавяне на искра към скучна стена, тези 7 хрумвания за тапети ще прибавят искра към дома ви за нула време!

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом

1. Облечете остаряла мебел

 тапети 7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом фотография: pinterest

Кой сподели, че вашите тапети постоянно би трябвало да стоят на стената? Създайте впечатляващо усещане в дома си, като покриете елементарен дървен стол с тапет. Това е приказен метод да надстроите всяко остаряло парче, което другояче би могло да се окаже в склада, без да прави нищо, само че да събира прахуляк.

2.Черен текстуриран тапет

 тапети 7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом фотография: pinterest

Независимо дали става дума за огромен флорален дизайн, геометрични шарки или нереален принт с текстурирани тапети, не е нужно да разбивате парите, с цел да постигнете почтена за Instagram акцентна стена.

3.Тапет с дървесна текстура за преградна акцентна стена

Вашите посетители на вечеря ще отидат „ О, ла ла “, когато видят вашата дървена акцентна стена в трапезарията ви. Но дървото е доста скъпо и поддържането му в съвършена форма може да бъде мъчно. Така че, най-хубавият метод да постигнете този външен тип са тапети с дървесна текстура.

4.3D текстуриран тапет за въздействащ дизайн на балкон

 тапети 7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом фотография: pinterest

Искате да добавите интерес към дребни пространства като коридори или балкони? Като облепите с тапети единствено една стена като присъщ дизайн и запазите останалите стени неутрални, можете да привлечете вниманието и да го превърнете в звездата на шоуто! Можете да изберете самоуверен дизайн, само че се уверете, че не прекалявате, защото не желаете пространството да се усеща тясно. Тапетът с 3D текстура добави характерност, само че като го избрахме в кафяв цвят цвят, гарантирахме, че той няма да открадне светлината на прожекторите от стилния модулен бар долап.

5.Играйте с модели, линии и цветове

 тапети 7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом фотография: pinterest

Ако имате баня, използвайте я като опция да покажете текстурираните си тапети. Това е превъзходен метод да добавите интерес към стаята и да извършите ваната фокусна точка. Просто не забравяйте да изберете дизайн, който добавя останалата част от вашия фон.

6.Фон с ботаническа тематика

Разходката в провинцията до градината и наслаждаването на чистия въздух е един от най-хубавите способи да се отпуснете. Ако нямате градина в дома си, можете да употребявате тапети с принт с мебел, покрита с цветя.

7.Съчетайте ги с килимите

 тапети 7 свежи хрумвания с тапети за вашия дом фотография: pinterest

Килимите са ценени от епохи, тъй като придават топлота, цвят и хубост на дома. Дизайните постоянно са толкоз неповторими и красиви, колкото и самите притежатели. Но в случай че желаете да покриете пространство, изберете тапети за домове, които имитират външния тип на тъканите на килима. Ако търсите нов дизайн за вашия живот, кабинет или ъгъл за отдих, това е съвършеният избор за вас.

Когато избирате тапет, помислете за текстурата, цвета и шарката на вашата стена и килими, преди да изберете съответен жанр. Използвайки тази елементарна техника, можете да създадете неповторим външен тип за всяка стая.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР