Чудеса се случват всеки ден. Някои са малки, а други

...
Чудеса се случват всеки ден. Някои са малки, а други
Коментари Харесай

6 необичайни места, на които са се родили бебета

Чудеса се случват всеки ден. Някои са дребни, а други - огромни. Създаването на нов живот е едно от тях, без значение къде и по какъв метод става то.

Деца се раждат всеки ден, в някой дом, в някоя болница, някъде по света. Обаче какъв брой дами могат да се похвалят, че са родили на концерт на " Меtаlliса "?

На 7 май именитата метъл група свири в бразилския град Куритиба, където Джойс М. Фигейро роди своето момченце Луан Фигейро. Тъй като не съумяла да стигне до болница в точния момент, се наложило да даде живот на бебето си под звуците на музиката им. За благополучие, детето се появи на този свят напълно крепко, а майката има история, която да споделя дълго време.

Това обаче не е единственият сходен случай. Деца проплакват за първи път и на други необикновени места, някои от които страшни. Сега ще ви представим шест от тях, които освен ще ви заинтригуват, само че и ще ви покажат смисъла на думата " мощ " от различен ъгъл.

В аероплан

Сигурно се чудите коя жена изобщо би се заела мястото си на аероплан в последните месеци на своята бременност. Ражданията в летателните апарати се случват рядко, само че несъмнено не са нещо ново. През януари тази година, жена от Гана (Западна Африка) се качва на аероплан за Съединени американски щати. Това, което сигурно не чака е, че момченцето? ще се появи на борда му. След сполучливото раждане всички пасажери приветстват майката и доктора, който оказва помощ с процеса. Майката и новороденото? кацат във Вашингтон, където получават спомагателна здравна помощ.

В хеликоптер

Ако раждането в аероплан ви се коства необичайно или ужасно, представете си го в хеликоптер. В мигрантския лагер на остров Лампедуза откирават бременна жена с позитивен тест за Covid-19. Веднага я качват на хеликоптер за Сицилия, където се чака да роди, само че бебето няма самообладание да види света и се ражда по време на въздушното пътешестване.

На самолетоносач на американския флот

Да, тук сигурно може да си зададете въпроса по какъв начин от флота позволяват бременна жена да взе участие в интервенция. Всъщност, никой не е знае за тази бременност, даже и самата майка, която схваща за нея чак когато идва моментът да роди. За благополучие, това не се случва под пресечен огън и историята приключва със благополучен край. След това бойците оставят майката и бебето на най-близкия бряг, където ги посрещат лекари.

В мазето на украинска болница

Светът е видял доста войни, като деца са се раждали и преди по време на такава. Обаче никой не предполагаше, че през 21 век ще се случи още веднъж. Заради съветската инвазия в Украйна доста дами са принудени да родят не в стаите на здравните завения, а в техните изби. Не единствено това, вършат го в боязън - уплашени както за своя живот, по този начин и за този на отрочетата им. Изисква се същинска мощ за сходно нещо.

На дърво

През 2000 година в Мозамбик (Източна Африка) има доста наводнения, породени от циклона Идай, които лишават живота на близо 700 души. Една майка обаче получава най-скъпото - своето второ дете. Тя се качва на едно дърво дружно с 2-годишния си наследник. Докато се държи за клоните ражда щерка си Росита. След два дни дамата и децата? са избавени с хеликоптер. Днес Росита е млада дама с фантазии и упоритости.

Сред лъвове

Със сигурност никоя жена не би желала да роди на сходно място. За жал на Мангубен Макауа? се постанова да го стори тъкмо там. Докато кола за спешна помощ бърза да я откара в болница, с цел да роди, те попадат на лъвски прайд, който им препречва пътя. Превозното средство отбива и излиза наяве, че няма да съумеят да стигнат до болничното заведение в точния момент. Майката ражда до момента в който 12 лъва обикалят возилото и блокират пътя. Сред тях има и три мъжки. Накрая въпреки всичко колата за спешна помощ съумява да премине и да откара Мангубен и новороденото до най-близкото здравно заведение. В тази история никой не е засегнат. Нито хората, нито лъвовете.

Дори в сходно уязвимо положение, дамата остава мощна и в най-напрегнатите обстановки. Това е мотив както те, по този начин и ние да се гордеем с тях и да ги почитаме. Те са скритите ни герои. Толкова скрити, че от време на време не го осъзнаваме даже, когато са тъкмо пред нас.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР