Чудеса се случват по Великден, доказа най-новата водеща на спортните

...
Чудеса се случват по Великден, доказа най-новата водеща на спортните
Коментари Харесай

Водеща на Би Ти Ви се събра с баща си след 25 години

Чудеса се случват по Великден, потвърди най-новата водеща на спортните вести по Би Ти Ви Карин Околие. Красавицата се събра с татко си - нигериеца Кристофър Околие, откакто близо 25 години не го беше виждала.

През 90-те години на предишния век нигериеца минавал на път за Англия през България, когато срещнал майката на  водещата Яна Велинова, преподавател по британски. Плод на любовта им е Карин, само че родителите й отпътуват за чужбина, с цел да търсят по-добър живот, когато тя е едвам на 2години. След два месеца майката схваща, че не може без дребната си щерка и се връща в България, само че таткото Кристофър продължава живота си без тях.

Сега бащата живее в България и търси връзка с щерка си, само че тя е мощно резервирана. На Великден обаче таткото и дъщерята се събраха след повече от 20 години за общо фото, а Карин сподели фотоси освен от днешното събитие, само че и от предишното.



Карин и баща й Кристофър Околие в навечерието на Великден



Карин в обятията на татко си, когато е бебе

„ С него в никакъв случай не сме имали доста мощна връзка ", изясни тв водещата в изявление неотдавна. Разкри още, че татко ѝ е мощно набожен и се пробва да наложи вижданията и вярата си. Нещо, което въобще не ѝ се нрави. " Рядко се виждаме и почтено казано, тук виновността е моя, тъй като той има предпочитание, търси ме ", призна тя.

Карин е родена в София на 1 май 1994 година От няколко месеца някогашната атлетка чете спортните вести по Би Ти Ви. Журналистиката е новото предопределение на чаровната госпожица, която реши да постави завършек на кариерата си през септември 2022 година, единствено на 28 години. Карин Околие признава, че в никакъв случай не е ходила в родината на татко си Нигерия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР