Чрез полицейски контролно-пропускателни пунктове (КПП) се осъществява пропускателен режим на

...
Чрез полицейски контролно-пропускателни пунктове (КПП) се осъществява пропускателен режим на
Коментари Харесай

Завардиха Добрич и Тервел с КПП-та, за да заловят убилия с камъни бившата си жена Фередин

Чрез полицейски контролно-пропускателни пунктове (КПП) се реализира пропускателен режим на изходите на градовете Добрич и Тервел по отношение на убийството на жена тази заран. До момента данните сочат, че причинител на закононарушението е някогашният брачен партньор на дамата - Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години. Това зави окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, представен от „ Фокус”.

Ахмед, след осъществяването на убийството се, е укрил. Криминалисти и други оперативни служащи не престават да работят по случая. В помощ е и контингент от жандармерията във Варна. Провеждат се заградителни мероприятия в Добрич и Тервел. Проверяват се всички коли на изходите на двата града.
свързани новини41702преди 4 часа
По думите на Радослав Бухчев има задоволително доказателства, както и очевидци на закононарушението, което дава цялостно съображение да се посочат имената на причинителя. Търси се подпомагане за издирването му и от обществеността.

Предполага се, че двамата някогашни съпрузи след два утринни телефонни диалога са се срещнали, а диалогът им е прераснал в скандал, приключил с убийството на дамата на открито, на улица „ Черно море “ в Тервел. Окръжният прокурор акцентира, че на този стадий към момента не може да се уточни точната причина за убийството.

Сигналът за случая е подаден тази заран към 8,00 часа. През 2017 година мъжът е бил глобен за нарушение на ограничаваща заповед. Той работи в областта на строителството. Има информация, че се занимава с хазартни игри. Преди 1995 година има присъди за разнообразни закононарушения. При доказване на настоящето закононарушение, поради изключително жестокия и непосилен за жертвата метод, наказването е от 15 до 20 години „ отнемане от независимост “, „ пожизнен затвор “ или „ затвор без подмяна “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР