Човекоядците от Култа към Леопарда все още съществуват като тайно

...
Човекоядците от Култа към Леопарда все още съществуват като тайно
Коментари Харесай

Човекоядците от Култа към Леопарда все още съществуват като тайно общество

Човекоядците от Култа към Леопарда към момента съществуват като скрито общество …От доста епохи, в Нигерия (Nigeria) и Сиера Леоне (Sierra Leone), съществува така наречен Леопардов фетиш (HiddenTruth.site).Членовете на този фетиш имат вяра, че се трансформират в леопарди, като убиват своята човешка плячка със стоманени нокти и ножове.След това, пият от кръвта и ядат плътта на жертвите си. Те имат вяра, че „ магическият балсам “, прочут като борфима (borfima), който варят от червата на убитите хора, им дава гигантски сили и им разрешава да се трансформират в леопарди.Бати Йели (Bati Yeli), прочут още като Екзекутора, носи ритуална леопардова маска и леопардова кожена тога. Обичайно, жертвоприношението се прави в един от храмовете на Култа към Леопарда, намиращ се в джунглата. Но, кървавата гала може да се извърши и на всички места другаде.

 1 568x600 - Човекоядците от Култа към Леопарда към момента съществуват като скрито общество
През 30-те години на предишния век, членове на племето Аниото (Anyoto), принадлежащи към скрито общество „ леопардови мъже “, стартират да убиват в Белгийско Конго (Belgian Congo). Облечени в костюми, боядисани с черни и жълти петна, те си устройвали „ лов “ в джунглата и избивали хора с ножове във формата на нокът.
Първото съществено увеличение на убийствата от Леопардовия фетиш в Сиера Леоне и Нигерия се случва малко след Първата международна война. Тогава, доста от членовете му са хванати и екзекутирани.Оцелелите минали в конспиративност, продължавайки да правят ритуални убийства спорадично всяка година през идващите две десетилетия. Само през първите седем месеца на 1947 година, има 43 известни случаи на жестоки убийства, осъществени от Леопардовия фетиш.В началото на 1947 година, районният офицер Тери Уилсън (Terry Wilson) открива, че „ леопардовите мъже “ са почнали да убиват млади дами в неговата пълномощия. Тогава той нахлува в къщата на местения водач Нагого (Nagogo). В жилището на вожда Уилсън намира леопардова маска, тога от леопардова кожа и железен нокът.

 Култа към леопарда
Култа към леопардаДействайки по информация на клеветник, Уилсън заповядва на своите подчинени да копаят покрай дома на вожда, където откриват останките на 13 жертви. Нагого е вкаран в пандиза, където да изчака процеса, а Уилсън уверено се заема да унищожи „ царството на терора на леопардовите мъже “.Местните поданици на района са изгубили всякакво доверие в полицията и способността им да спрат убийствата. Дори някои от хората на Уилсън повярвали, че членовете на Култа в действителност имат способността да се трансформират в леопарди и да стават невидими в сенките.Четете още: Историята на Дан и Фран Келър: демонски фетиш в детски център (видео)Една нощ, в средата на август 1947 година, Уилсън и 12 от неговите хора се скрили в джунглата. Той заповядал на един от най-хубавите си мъже да върви по пътеката до село, където били осъществени няколко убийства. Планът му обаче бил провален, когато висок мъж в леопардови облекла се нахвърлил върху индивида.Преди Уилсън и другите офицери да съумеят да дойдат на място, „ леопардовият мъж “ бил разрушил черепа на офицера с тежка сопа и избягал в храстите. Тери изгубил един от най-хубавите си хора.Уилсън изпратил офицерите да претърсват прилежащите села. Той решил, че нападателят може да се върне на мястото на закононарушението, по тази причина оставили натрупа на пътеката, а Тери се скрил зад високи шубраци с аспект към пътя.

 3 600x409 - Човекоядците от Култа към Леопарда към момента съществуват като скрито общество
Около среднощ, от джунглата се появила кошмарна фигура пълзяща на четири крайници. Скочила върху натрупа на младия служител на реда и почнала да драска лицето му. На лунната светлина, Уилсън видял блясъка на железен нокът. Човекът-леопард се бил върнал, с цел да приключи ритуала на жертвоприношението.Когато офицерът излязъл иззад храстите, килърът изръмжал, като че ли в действителност бил леопард, и се нахвърлил върху него. Уилсън незабавно го прострелял в гърдите.Станало явно, че те са просто хора, а не непобедими свръхестествени същества. Появили се очевидци, които дали улики за самоличността на членовете на Култа и вероятното местонахождение на тайното им светилище.Самото светилище е открито надълбоко в джунглата, прикрито и предпазено от огромен камък. Олтарът представлявал плоска каменна плоча, покрита с тъмни петна от кръв. Човешки кости били разхвърляни по земята. Гротескно изображение на полулеопард-получовек, висяло над кървавия олтар.През февруари 1948 година, 73 членове на Култа са задържани и изпратени в пандиза. 39 от тях са наказани на гибел и обесени в пандиза Абак (Abak Prison). На изтезанията участвали редица локални племенни вождове, които да свидетелстват в своите села, че „ леопардовите мъже “ не са безсмъртни.Въпреки, че през 1948 година, се считало, че Култът е разрушен, жителите на района добре знаят, че той към момента съществува като скрито общество със светилище, прикрито в джунглата, където прави кървави жертвоприношения …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР