Човекът във форма и голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах,

...
Човекът във форма и голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах,
Коментари Харесай

Салах: Опитвам да давам всичко от себе си, за да печели отборът, което е най-важното

Човекът във форма и огромната звезда на Ливърпул Мохамед Салах, който означи хеттрик и даде аситенция при разгрома с 5:0 над Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “, съобщи, че първата му цел е тимът да побеждава и до момента в който това става, той ще бъде повече от благополучен.

Египетският национал към този момент има 10 попадения и 5 асистенции в шампионата, като след вчерашния дуел против „ алените дяволи “ се трансформира и най-резултатният африкански футболист във Висшата лига.

„ Мисля, че е ужасно да спечелим с 5:0 като посетител. Знаехме преди мача, че ще бъде мъчно, в случай че не играем нашия футбол. Успяхме да го създадем през цялото време и по този начин мачът стана по-лесен. Трябваше да дадем 100% от нас и да преобладаваме. Мисля, че успяхме. От самото началото просто опитвахме да играем нашия футбол, да вкараме топката сред линиите, да я задържаме допустимо най-дълго и да сътворяваме шансове “, съобщи Салах.

„ Честно казано, до момента в който тимът продължава да печели, аз ще съм повече от благополучен. Винаги се пробвам да върша асистенции. При първия гол можех да завърша самичък, само че подадох на Наби. Винаги се пробвам да дам най-хубавото от себе си, с цел да печели тимът. Това е най-важното “, продължи нападателят.

„ Спечелихме купата преди две години и знаем какво е нужно, с цел да го създадем още веднъж. Победата против Ман Юнайтед е нещо в действителност огромно, само че в последна сметка това са единствено три точки. Трябва да се фокусираме върху мачовете, които предстоят “, добави още Салах.саах

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР