Човекът, който спи 19 години - така става известен Тери

...
Човекът, който спи 19 години - така става известен Тери
Коментари Харесай

Когато числото 19 определя живота ти

" Човекът, който спи 19 години " - по този начин става прочут Тери Уейн Уолис през 2003 година, когато се разсънва след 19-годишна кома. За страдание, преди към седмица 57-годишният американец в действителност си отива от този свят, освен това единствено няколко месеца преди 19-ата годишнина от своето ненадейно събуждане и девет дни преди рождения си ден.
 Кев Крейн, Пол Конъли, Стейси Шърман, Били Рей и водопроводчикът, който омагьоса Холивуд
Водопроводчикът, който омагьоса Холивуд

Кои огромни имена към този момент работят по кино лентата

Невероятната история на Уолис стартира през юли 1984 година, когато той, дружно със собствен другар, претърпява тежка автомобилна злополука. Двамата са открити чак на идващия ден - Уолис в безсъзнание, а приятелят му мъртъв.

Катастрофата се случва единствено шест седмици след раждането на дъщерята на Уолис - Амбър.
 Тери Уолис със брачната половинка си през 1984

Тери Уолис със брачната половинка си през 1984

Цели 19 години Уолис е в кома, а фамилията му не знае дали той в миналото ще се разсъни. Но чудото се случва на 12 юни 2003 година И първата дума, която той, събуждайки се, произнася е " мама ".

Дъщеря му, която в този миг е на 19 години, споделя, че откровено се надява татко й да се научи да върви още веднъж, написа NBC News.
 Тери Уолис със брачната половинка и щерка си през 2002

Тери Уолис със брачната половинка и щерка си през 2002

Според източници, самите медицински експерти, които поставят грижи за Уолис през всичките тези години, нееднократно са споделяли, че без непрекъснатата помощ на фамилията, младият мъж едва ли в миналото е щял да се разсъни. Близките му даже са го прибирали у дома през уикендите и всякога, когато това е било допустимо.

Уолис ще бъде запомнен с чудесното си възприятие за комизъм и любовта си към музиката, споделя фамилията след гибелта му.
 Локлан Семпълс, синдром на несресваемата коса и по какъв начин едно момченце стана шлагер в Instagram
Как двегодишно момченце стана шлагер в Instagram

Историята на Локлан Семпълс

Той съумява да доживее до тази възраст и макар компликациите, с помощта на своите майка, татко, щерка и братя и сестри. Благодарение на обичта на своето семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР