Човекът, който ще наследи руския президент Владимир Путин Владимир Путин

...
Човекът, който ще наследи руския президент Владимир Путин Владимир Путин
Коментари Харесай

Следващият руски президент ще бъде военен?

Човекът, който ще наследи съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Кремъл, евентуално ще бъде боен, написа това украинското издание УНИАН.

Според родения в Русия и работещ в Латвия историк Дмитрий Орешкин в пет ведомства, свързани със сигурността, са почнали да вършат проекти по какъв начин техен човек да застане отпред на страната. Ученият не разкри конкретни  институции, които гласят евентуални наследници на Путин, само че уточни: Между тези ведомства има мощна конкуренция. Всичко това се развива на фона взаимно следене, с цел да се попречи на противниците да създадат президент своя човек.

На въпрос нали третият водач на Руската федерация и някогашен министър председател Дмитрий Медведев би могъл да се завърне в Кремъл, Орешкин не изключи подобен вид.
 
" Напоследък Медведев се засилва и е доста евентуално той да има упоритости към висшата власт. Бившият министър-председател стартира да повтаря опорните точки на Кремъл и реториката му става по-агресивна по отношение на Западна Европа и Съединени американски щати. Това съгласно мен е подмазвачество към Путин и поръчка за най-високия пост в страната ", добави ученият.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР