Човекът, който извърши стрелбата на коледно тържество в Страсбург, има

...
Човекът, който извърши стрелбата на коледно тържество в Страсбург, има
Коментари Харесай

Атентаторът от Страсбург бил осъждан 27 пъти в 3 различни държави

Човекът, който извърши стрелбата на коледно празненство в Страсбург, има 27 присъди за закононарушения във Франция, Германия и Швейцария. Това заяви парижкият прокурор Реми Ейц на специфична конференция по отношение на терористичната офанзива, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

" Той е имал проблеми с правораздаването през годините, като е бил осъждан 27 пъти и неведнъж е бил в пандиза за закононарушения във Франция, Германия и Швейцария ", съобщи прокурорът.

Стрелецът, за който управляващите оповестиха, че е 29-годишният Шериф Ш., към момента се търси.

" Бяха извършени редица търсения тук-там, които би могъл да посети ", добави Ейц.

Вижте още вести от света!

Той уточни още, че в нощта на нападението четирима души от близкото обграждане на нападателя са били арестувани. По-рано стана ясно, че измежду тях са и двамата му братя.

Министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер даде още детайлности за престъпното минало на хипотетичния стрелец.

" До 10-годишна възраст към този момент е имал незаконно държание. Шериф Шекат е бил наказан за първи път на 13-годишна възраст ”, казаа министърът Шериф и добави, че заподозренията още не е хванат, само че по следите му са 720 служители на реда и военни.

Президентът Еманюел Макрон е декларирал, че няма да прави изказвания, до момента в който интервенцията по търсене към момента е в ход.

29-годишният мигрант във вторник вечер откри огън на коледния пазар в центъра на Страсбург. Според последните данни 3-ма души бяха убити, а 13 са ранени

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР