Човекът, който е попаднал на куфара с останките на убитата

...
Човекът, който е попаднал на куфара с останките на убитата
Коментари Харесай

Лъсват плашещи подробности! Съпругът на Евгения, която бе намерена в куфар, искал да я изгори жива, но баща му го разубедил

Човекът, който е попаднал на куфара с останките на убитата Евгения Владимирова, ще даде показания пред Софийския градски съд тази седмица. Делото е планувано за четвъртък, научи " Телеграф “.

33-годишната жена изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото й беше намерено в куфар край водоем в Перник.

В хода на делото до момента се обясни, че на 12 октомври, ден преди да бъде убита, Евгения е била с ухажор в хотел в Горубляне. 

Афера 

Основен обвиняем в процеса е брачният партньор й – 36-годишният Орлин Владимиров, а съпроцесник е татко му Пламен Владимиров.

60-годишният някогашен чиновник на ДАНС е бил в ролята на съизвършител и помощник при ликвидирането на погрешната брачна половинка, се схваща от обвинителния акт.

Досега в хода на съвещанията в съда се обясни, че Орлин е подозирал жена си, че му кръшка.

Започнал е да я следи. Проверявал постоянно телефона й. Поставил камери в играчките на децата, настроил джипиес следене.

Дебнел я, с цел да я хване, и най-после съумял. Ден преди осъществяване на убийството я наблюдавал с автомобила си до хотел в Горубляне, който дава така наречен стаи за отмора.

Там Евгения била с любовника си Габриел Димитров. Мъжът свидетелства, че се срещнал с убитата два месеца по-рано, до момента в който била на отмора на къмпинг " Градина “, където изживели първата си сексафера. 

Ревност 

Още преди този момент Орлин имал желание да изгори жива Евгения, само че татко му го разубеждавал.

" Иде ми да я запаля “, това признал в чат със собствен другар, който също даде показания в съда. Чатът бил дни преди килърът да разбере, че възлюбената му в действителност му поставя рога и се среща с ухажор. Освен ревнивост Орлин ламтял и за парите. През август двамата разполагали с близо 90 000 лв., които трябвало да бъдат вноска за покупка на жилище в затворен комплекс.

" Мотивът е веществен интерес. Заради парите ", безапелационна бе почернената майка на Евгения Капка Чорбанова преди едно от съвещанията при започване на годината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР