Човекът е изтеглен в игра на Лидл“, в която нито

...
Човекът е изтеглен в игра на Лидл“, в която нито
Коментари Харесай

Съдът на „БГ мама“ постанови: Дебел Сладур не трябва да има лаптоп

Човекът е изтеглен в игра на „ Лидл “, в която нито една от мамите не е спечелила, а това е доста скандално

„ БГ мама “ от дълго време се е трансформирал в български аналог на интернет търсачка. Ако човек се вълнува от нещо и желае да прочете повече за него на български език, с огромна доза възможност ще го откри точно там, без да е наложително да е безусловно правилно – разтегнато като локум, разисквано обстойно и необятно, показано от всевъзможни гледни точки, даже най-невероятни.

Там се наказа и обича Путин, има вяра се и не се има вяра в идеята на войната му, взема решение се кой може и кой не да става народен представител, набелязват се за осъществяване значими национални задания. Денонощно се глобяват магазини, фабрики, организации и обособени хора. Поставят се на подсъдимата пейка, чете им се прокурорско обвиняване, някои им адвокатстват, други злорадстват. Накрая дори им се произнася присъда. А те даже хабер си нямат за това. Мамите са на своя пост в „ БГ мама “ непрекъснато.

Последните съдени от тях се оказаха някой си Дебел Сладур и магазин „ Лидл “. Човекът се кръстил по този начин в мобилното приложение на веригата, а сканирайки го при всяка покупка, е взел участие в актуалната им игра, в която го изтеглили за преносим компютър. Проблемът обаче е, че нито една от дежурещите непрекъснато мами в „ БГ мама “ не е спечелила в същата игра. А това е скандално, нечувано, невероятно и неприемливо. Което от своя страна е задоволително „ Лидл “ и нещастният, не подозиращ за готвения му арбитражен съд, Дебел Сладур да бъдат сложени на подсъдимата пейка.

Всичко стартира с откритието на „ ентусиастката “ Alize1234, че въпросният господин е в листата на спечелилите.

 

Случаят незабавно е стихотворец за следствие от тежката прокурорска артилерия в лицето на Questar – Дебел Сладур не може да печели преносим компютър.

Сред правосъдните заседатели се обажда vaflichka, която прави обрисовка на вероятно бъдещо събитие с подсъдимия.

От адвокатската гилдия думата взима cvete 7575, с цел да изложи смекчаващо виновността на „ Лидл “ събитие.

Съдебният заседател Shu34 излага своето виждане по течащото дело и среща участващите в процеса с някои възможни детайлности от детството на подсъдимия.

 

Адвокатката Sladkish4e 87 дава финален късмет на изправения пред съда на „ БГ мама “ да изправи ситуацията.

В края на делото думата взима прокурора, с цел да прочете окончателното обвиняване. В „ БГ мама “ длъжностите арбитър и прокурор се преплитат, заради което това е и окончателната присъда.

С приключването на процеса против Дебел Сладур и „ Лидл “ в правосъдната зала е вкаран идващият обвинен, който също не е дал нито една премия на мамите – „ Технополис “.

Съдебните съвещания в „ БГ мама “ текат непрекъснато.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР