Човекът, чиито заподозрени XL Bullies“ разкъсаха тъща си до смърт

...
Човекът, чиито заподозрени XL Bullies“ разкъсаха тъща си до смърт
Коментари Харесай

Нападение на куче от Есекс: Първа снимка на собственик на куче, чиито „XL Bullies“ разкъсаха баба до смърт

Човекът, чиито обвинени „ XL Bullies “ раздраха тъща си до гибел през вчерашния ден, беше посочен като Ашли Уорън, wannabe рапър, който носи името Wyless Man.

Кучетата, които бяха арестувани от полицията, бяха благосъстоятелност на животновъда Уорън, за който се твърди, че има осем животни. Полицията в Есекс сподели, че нейни чиновници са били извикани в парцел в Jaywick Sands, покрай Clacton-on-Sea, малко след 16:00 часа в събота, където са намерили Естер Мартин, на 68 години, тежко ранена, преди да почине на място.

Полицията сподели, че породите, които са нападнали госпожица Мартин, към момента не са избрани, само че фамилията твърди, че това са били кучета вид XL Bully. Майка на четири деца посещава крайморското село от Лондон, с цел да види единадесетгодишния си внук, когато животът й прекъсна.

Смята се, че момчето е видяло разиграването на нещастието, защото е излязло, „ викайки за помощ “, когато е станала офанзивата. Дъщерята на Естер Кели Фретуел твърди пред Mirror, че в къщата е имало о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР