Човек започва да изпитва болки в гърба много рано, червата

...
Човек започва да изпитва болки в гърба много рано, червата
Коментари Харесай

Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме адаптирани към Земята

Човек стартира да изпитва болки в гърба доста рано, червата му не са приспособени към непреработена храна, а зъбите му не могат обикновено да късат и дъвчат сурово месо.Слънчевите лъчи нараняват тялото му, а раждането на бебе се трансформира в страдалчество.Все по-често разнообразни откриватели се питат по какъв начин едно създание може да се появи на Земята в хода на еволюцията, което да не е изцяло приспособено към живота отвън изкуствено основаните условия.Ако възрастен човек остане самичък на диво място, даже да има доста храна, то тогава той ще оцелее там единствено в случай че от детството си е привикнал да живее в такива условия и знае къде да се скрие, по какъв начин да си обезпечи топлота, да търси храна и по какъв начин да избяга от хищниците. Но, все пак, животът му ще бъде къс и изпълнен със премеждия.Човек се усеща зле без облекла, в случай че живее отвън тропическата зона. Но, и в горещите страни се усеща зле, тъй като слънчевите лъчи му вредят. За него е доста мъчно да усвоява сурова храна, защото зъбите и червата му просто не са приспособени за това.


 1 1 600x399 - Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме приспособени към Земята
От най-древни времена, човек се усеща чужд в тази среда. Той се откроява прекалено много от животинското царство.Професорът по екология доктор Елис Силвър (Ellis Silver) споделя:„ Винаги съм усещал, че нещо не е наред … “

 Елис Силвър
Елис СилвърЕто за какво, през последните години се появяват от ден на ден последователи на теорията, че индивидът е изкуствено основан на Земята от антични извънземни цивилизации или е донесен на Земята от тях от друга планета. На тази планета човечеството живее в изцяло разнообразни условия и с друга гравитация.Сред животните на Земята, индивидът се отличава и с високата си настъпателност. Не му коства нищо да убие огромно общество от рода си, заради някои незначителни културни или религиозни разлики.Професор Елис Силвър има вяра, че хората несъмнено са пристигнали на Земята от различен свят. Той е убеден, че първият и най-поразителен знак за това е, че хората имат големи проблеми с гърба. Още от 30-годишна възраст хората страдат от болки в гърба, които единствено се утежняват с възрастта.

 human alienjpg 600x322 - Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме приспособени към Земята
Силвър има вяра, че на нашата родна планета е имало доста по-ниска гравитация и тя не е притискала гръбнака ни както Земята. Той акцентира казуса със слънчевата светлина, вярвайки, че нашата родна планета е била задоволително надалеч от Слънцето и слънчевите лъчи не са толкоз изгарящи.Ученият обрисува своята доктрина в книгата „ Хората не са от Земята “ (Humans are not from Earth).В нея той преглежда и казуса с компликациите по време на раждането. Човекът е единственият тип от живите същества, за който е извънредно мъчно да ражда, заради огромния размер на главата му.

 51u aMXObKL - Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме приспособени към Земята
Четете още: Хората са генетично програмирани единствено за 38 години животГлавата на новородените бебета в действителност е прекомерно огромна спрямо тялото им. При раждането, ширината на главата на бебето е съвсем равна на ширината на раменете му.И даже „ еволюционният трик “ под формата на „ гъвкави “ черепни кости, който разрешава на черепа на бебето леко да се деформира при прекосяване през родилния канал, не взема решение този проблем.Силвър има вяра, че анатомично актуалният човек е хибрид, зародил от кръстосването на неандерталци с различен тип хора, пристигнали на Земята сред 60 000 и 200 000 години, евентуално от планета в Алфа Кентавър (α Centauri), най-близката до нас звездна система.Според науката, преди към 200 хиляди години, на Земята се е появил човек от актуалния вид, който е доста друг в своето развиване, както от неандерталците, по този начин и от по-ранните хуманоидни същества. Как и за какво се е случил подобен внезапен скок, науката не знае …В книгата си, Силвър написа, че контактите с извънземни са станали митове за Старите богове, спуснали се на Земята в „ огнени колесници “ и „ небесни лодки “. Ако се прегледат фигурите на тези „ богове “, те са необикновено сходни на хора облечени в скафандри.

 3 1 600x423 - Проф. Елис Силвър: Не сме от тази планета. Не сме приспособени към Земята
Трудно е да се разбере за какво някаква хуманоидна извънземна раса би трансферирала съответно различен хуманоиден тип на Земята или би го основала посредством хибридизация със сухоземни типове. Това може да бъде опит, а за какво не и тип наказване за тяхната настъпателност.Що се отнася до това, за какво е нужна хибридизация, може би е бил опит за по-добро адаптиране на тези същества към локалната гравитация и състава на въздуха, тъй като съдейки по тези „ скафандри “, локалните условия за „ боговете “ са били доста несъответствуващи.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР