Човек в кола с регистрационен номер, за който се твърди, че е свързан със заподозрян в убийствата в Илинойс, умира след опит да се изплъзне на полицията, твърдят властите

...
Човек в кола с регистрационен номер, за който се предполага,
Коментари Харесай

Човек в кола с регистрационен номер, за който се предполага, че е свързан със смъртта на четиричленно семейство в дома им в Илинойс миналия уикенд, почина в сряда, след като се опита да се изплъзне на полицията в Оклахома, казаха служители.

Мъжът, когото властите не са идентифицирали положително, катастрофира с превозното средство, докато полицията в град Катоса в Оклахома го преследва, и превозното средство се запали, казаха властите. Мъжът е намерен мъртъв на шофьорската седалка с огнестрелна рана, според Крис Бърн, заместник-началник на полицията в Ромеовил, Илинойс.

Пътничка в превозното средство също е имала огнестрелна рана и тя е обявена в критично състояние в сряда, каза Бърн; името на пътника не се съобщава.

Регистрационният номер на автомобила, каза Бърн, е свързан със заподозрян в убийствата през уикенда на двама възрастни, двете им деца и трите им кучета в Ромеовил, на около 30 мили югозападно от Чикаго.

Убитите членове на семейството – Алберто Ролон, 38 г.; Зораида Бартоломей, 32 г.; и двете им момчета, на възраст 7 и 9 години, бяха намерени с огнестрелни рани в дома им в неделя вечерта, след като роднина съобщи, че едно от тях не се е появило на работа, съобщиха властите.

„Двама Двама възрастни и две деца бяха намерени мъртви с огнестрелни рани в дома им в Ромеовил, Илинойс, съобщи полицията в понеделник. WBBM

Часове след откриването на телата им полицията идентифицира Натаниел Хюи-младши като заподозрян по случая, а неназована жена като „интересно лице“, каза Бърн на пресконференция в сряда.

Доказателствата разкриват връзка между заподозрения и жертвите, както и „възможен мотив“, каза Бърн, без да дава подробности.

Жената, представляваща интерес, беше съобщена за изчезнала и застрашена от членове на семейството във вторник вечерта. След това тя е въведена в системата за данни на правоприлагащите агенции, полицейска комуникационна и информационна мрежа, каза полицията в Ромеовил.

По-късно същата вечер полицията в Ромеовил пусна щатски бюлетин до правоприлагащите органи, в който се казва, че Хюи е „надежден заподозрян в разследването“, каза Бърн.

Четец на регистрационни табели е предупредил полицията за кола в Оклахома, казват властите

В сряда сутринта полицията в Катоса, Оклахома – приблизително на 650 мили с кола югозападно от Ромеовил – получи сигнал от четец на регистрационни номера, който ги уведоми, че превозното средство на Хюи е в тяхната юрисдикция, според полицията на Ромеовил.

Полицията на Catoosa откри превозното средство и „се опита да спре движението“, но шофьорът се опита да избяга и превозното средство се разби и се запали, каза Бърн.

Полицаите на мястото чуха „два шума, за които се смята, че са изстрели“, каза Бърн.

Разследването е активно и се развива, каза Бърн.

Брад Паркс от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР