„Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След

...
„Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не приемам предизвикателството за коремното, не съм във форма

„ Човек приема провокации, там където може да се осъществя. След като висшият главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин. А пък господин Витков, в случай че ме предложения да се надпиваме с бира – той е експерт в тая област, и там няма да приема, тъй като не мога толкоз да пия”, съобщи в студиото на „ Тази сутрин” военният министър Красимир Каракачанов.

„ Съжалявам в случай че можех, щях да го направя. Но не съм във форма. Човек би трябвало да поддържа форма, само че когато имаш време да вървиш по фитнес зали, можеш – аз нямам време”, сподели още той във връзка на предизвикването, което му насочи във „ Фейсбук” Светльо Витков от „ Глас народен”.

„ Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше наложително (…) И аз по тази причина споделям, че младежите би трябвало да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си тип и дисциплинираност. Една част вървят (на фитнес), другите – най-вече по бирариите, само че това е една друга тема”, сподели още военният министър.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР