Човек на Слави Трифонов го закъса сериозно. Семейният живот на беквокалиста

...
Човек на Слави Трифонов го закъса сериозно.
Семейният живот на беквокалиста
Коментари Харесай

Екипът на Слави пред сътресение, един от колегите им закъса сериозно

Човек на Слави Трифонов го закъса съществено.
Семейният живот на беквокалиста на „ Кук-ку бенд “ Борис Солтарийски и жена му Ади страда, написа „ Уикенд “.
Скандалите им в последно време били непрестанни и мисълта за бракоразвод все по-често се въртяла в главата на моделката. Тя споделила пред свои близки, че към този момент не е щастлива, тъй като „ магията посред им изчезнала “.
Не ставало въпрос за трети човек или за невярност, въпреки че госпожа Солтарийска имала доста обожатели. Напоследък смяната в възприятията си проличава и по друго.

Манекенката е залитнала по естетичните усъвършенствания и пластичната хирургия. Тя много е трансформирала външния си тип и от фотосите ясно се вижда, че е напомпала устните си с хиалурон, както и е наляла бюста си със силикон.
И в действителност, от дълго време медиите отдадоха справедливо внимание на моделката с съвършени форми, на която всяка родна плеймейтка може откровено да завиди за ограниченията.
И стана ясно, че мъжете не стопират да се възхищават на горещата Аделина, Солтарийски беше буен от ревнивост. Изпълнителят в никакъв случай не е криел, че е вманиачен по жена си и е мъчително ревностен, а близки до двойката издават, че е подготвен да убие, в случай че някой навлек се приближи до брачната половинка му.

За страдание, макар опитите на Солтарийски да откаже жена си от работата й като модел, към този момент е напълно ясно, че Аделина няма сходни планове. Завръщането й с гръм и тропот в моделския бизнес беше явен сигнал, че хубавицата е твърдо решена да продължи да демонстрира прелести, до момента в който годините й разрешават. И това към този момент е реалност.
От много време Ади го е блъснала крепко на живот и обикаля столичните заведения със свои приятелки, до момента в който Борис се грижи за детето. Това още повече усилвало ревността на изпълнителя, който бил на ръба на нервозен срив поради засуканата си жена, посочи още преди време blitz.bg.

Но какво ще се случи и по какъв начин тъкмо ще се развият събитията, следва да разберем.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР