Човек може да развие много малки вредни навици, които да

...
Човек може да развие много малки вредни навици, които да
Коментари Харесай

Малките вредни навици, които могат да съсипят връзката

Човек може да развие доста дребни нездравословни привички, които да нервират близките му. Те може да наподобяват дребни и незначителни, само че в дълготраен проект могат да унищожат доста неща. Никой не има постоянно самообладание. Затова събрахме лист с неща, които могат да навредят или напряко да унищожат една връзка. Проверете дали не вършиме някои от тях:

1. Не говорите за проблемите
Ако потискате възприятията си и не говорите за тях с колегата си, има късмет да започнете да ги натрупвате. И по този начин един ден, откакто сте ги натрупали, те ще избухнат. Това носи възприятие за възмущение, което лека-полека „ чопли “ връзката ви и приключва с един величествен скандал, поради всички натрупали се страсти. Не е изключително умно да вършиме това, а по-добре обърнете внимание на нещата, които ви тормозят и си говорете за тях допустимо най-скоро, вместо да ги оставяте да се трансфорат в едно страшилище.

2. Преструвате се, че сте съгласни
Когато не изразявате мнението си и какво мислите, това дава неверна визия на вашия сътрудник. Неговите упования ще бъдат издигнати върху нещата, които им казвате и показвате. Те ще си изградят неверна престава за това кои сте и когато това изображение бъде разрушено, това ще докара до отчаяние. Така че, не се съгласявайте с всичко, което сътрудникът ви каже, единствено с цел да избегнете спор, тъй като това ще докара до повече болежка и проблеми. Честността Е най-хубавата политика.

3. Подигравате ѝ/му се прекомерно постоянно
Хубаво е във връзката да участва комизъм, тъй като поддържа връзката жива и занимателна. Но има тънка граница, която не трябва да бъде прекрачвана. Има време, в което хуморът не би трябвало да се употребява, а би трябвало да се подходи съществено към нещата. Шегите доста елементарно могат да се трансфорат в обиди и насмешки и да доведат до разногласия. Човек би трябвало да знае какво да споделя и какво не, тъй като да кажеш нещо обидно в неправилното време може да подсети на неприятни опитности от предишното или да удари там, където боли. Не всичко е смешка. Понякога е по-полезно да вземем нещата на съществено, изключително в случай че в действителност държим на връзката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР