Човек, който твърди, че е пътешественик във времето, разкри кога

...
Човек, който твърди, че е пътешественик във времето, разкри кога
Коментари Харесай

„Той не излъга: „Пътешественик във времето направи шокиращи прогнози ВИДЕО

Човек, който твърди, че е странник във времето, разкри по кое време хората ще осъществят контакт с извънземни и направи редица смразяващи прогнози. Блогърът Ебрахим Абас (ebrahim_ka) си спомни и обсъди това в свое видео в TikTok. Видеото стана вирусно и бързо получи повече от 2,8 милиона гледания.

Хората за първи път започнаха да приказват за Адам Архон през 2019 година, когато историята му притегли публичното внимание. Човек, който твърди, че е странник във времето, разкри кой ще бъде президент на Съединени американски щати през 2045 година, когато извънземни кацнат на Земята и редица други прогнози. Човекът сподели, че е посетил 2045 година и знае доста за бъдещето.

Във видео, което неотдавна стана вирусно в TikTok, Archon разкри, че хората могат да чакат посещаване от извънземни след по-малко от пет години.

„ Вярно е, че извънземни фактически са кацнали на Земята през август 2028 година Всъщност знаехме за съществуването на извънземни преди 2028 година, само че едвам тогава това стана обществено притежание “, сподели самопровъзгласилият се странник във времето.

Archon направи и няколко други прогнози, в това число, че от 2030 година светът ще се ръководи от един закон.

„ Всички страни по света ще се обединят в една свръхнация “, сподели Архон.

За да направи пророчествата още по-страшни, самопровъзгласилият се странник във времето прави прогнозите си, до момента в който е обвързван към детектор на лъжата, а полиграфът съгласно известията удостоверява, че всичко, което споделя, е истина.
Creds to @???? @????

Блогърът Ебрахим Абас се появи в подкаста Cancellable 

" Той не излъга. Даваше доста бързи отговори. Интервюиращият му зададе въпрос и той незабавно отговори решително. Не бяха открити неистини ", сподели той.

Не всички обаче бяха толкоз сигурни в изказванията на Архон.

„ Детекторите на лъжата работят, в случай че човек има вяра, че това е истина “, написа консуматор на обществената мрежа, разяснявайки видеото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР