Човек, който се блъсна с превозно средство в китайското консулство

...
Човек, който се блъсна с превозно средство в китайското консулство
Коментари Харесай

Човек влиза с автомобил в китайското консулство в Сан Франциско и е убит от полицията след сблъсък, твърдят властите

Човек, който се блъсна с транспортно средство в китайското консулство в Сан Франциско в понеделник, беше убит и погубен, откакто се изправи против полицията във фоайето, оповестиха управляващите.

Човекът е карал към 15.09 часа. PT и се блъсна във фоайето на Генералното консулство на Китайската национална република, което обработва визите, съгласно сержант. Катрин Уинтърс, представител на полицията в Сан Франциско.

Полицията реагира в границите на минути след злополуката и се изправи против водача във фоайето, застрелвайки индивида, сподели Уинтърс. Шофьорът е откаран в локална болница, където е оповестена гибелта им.

Не е ясно какъв брой души са били в консулството, когато се е случил случаят, само че Уинтърс сподели, че никой различен не наподобява да е ранен.

На конференция в понеделник вечерта Уинтърс отхвърли да каже за какво полицията е разкрила огън или дали убитият е бил въоръжен. Уинтърс също не сподели дали злополуката е била умишлена, нито даде друга информация за лицето или случая.

Говорител на Генералното консулство на Китай в Сан Франциско разгласява изказване, в което се споделя, че злополуката е предизвикала „ съществени вреди “ на постройката и е изложила хората на „ сериозна опасност “ да бъдат ранени или убити. В изказването се прибавя, че консулството „ изрично осъжда “ случая и приканва следствието да бъде „ осъществено експедитивно и да бъде прегледано съществено в сходство със закона “.

Полицията в Сан Франциско сподели, че те и чиновници от Държавния департамент на Съединени американски щати работят с китайското консулство.

Консулството се намира в региона на града Japantown, на няколко пресечки североизточно от The Painted Ladies, редица цветни викториански домове, които са известна атракция в града в региона на залива.

Уинтърс сподели, че управляващите работят, с цел да дефинират коя организация ще управлява следствието на случая.

„ Това е неповторимо следствие, тъй като се е случило във фоайето на китайското консулство, тъй че има редица организации и юрисдикции, които са забъркани, тъй че това е доста по-различно от нашата естествена пукотевица, намесена от чиновници “, сподели Уинтърс.

Това е история в развой на развиване и ще бъде обновена.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР