Човек, който преди време е бил свързан с Илюминатите, в

...
Човек, който преди време е бил свързан с Илюминатите, в
Коментари Харесай

Бивш вътрешен човек на Илюминатите, споделя зловещи подробности

Човек, който преди време е бил обвързван с Илюминатите, в изявление, споделя доста детайлности, които са по едно и също време странни, злокобни и плашещи. В думите му наподобява има някаква истина.Въпреки, че не е доказано, се счита, че този човек се намира някъде в Канада. Той е бил обвързван с илюминатите на младени. Спомня си, че най-ранните му мемоари за тях са бил на към 5 години. Той се опасява за живота си, само че е решил, че желае да показа истината за протичащото се.Това, което знаем, всъщност е неистина. Различни неща се случват на всички места към нас. Обезпокояващо е, че тези, които са част от висшето общество и са известни, са продали душите си.Много от тези хора са били клонирани и рециклирани неведнъж, защото “вътрешни ” хора са злоупотребили полово или принудително с тях. Използват се клонирани версии, в търговията за тяхната популярност и благосъстояние.Много разнообразни звезди, гледани в музикални клипове, кино изявленията и така нататък, демонстрират знакът на Окото, известно като Окото на Провидението или като Всевиждащото око на Бога.

 2 - Бивш вътрешен човек на Илюминатите, споделя злокобни детайлности
Това Око се появява и във валутата, в това число и на гърба на американската доларова банкнота. Самото око се преглежда като Око на Бога, наблюдаващо човечеството (или божественото провидение).Бившият вътрешен човек на Илюминатите споделя, че се случват няколко типа друго клониране. Едно от тях е известно като “клониране – репликация ”. На това място, клонингът пораства, сходно на бебе. Клетките се употребяват за основаване на човек от науката с неговото ДНК. “Дублиращо клониране ” е различен развой, в който се слага човек, вътре в огромен контейнер с течност. От този миг нататък, те са копия на истинския човек.
Клонирането на хора, съгласно него продължава от Втората международна война. Ранните версии били слаби и не функционирали вярно. Те са известни още като „ Органични роботоиди ”.Тези технологии се употребяват, с цел да се основат точни копия на значими хора на Земята. Технологията е толкоз напреднала, че съзнанието на хората също е копирано.Процесът, по какъв начин се случва това е незнаен. Разказващият обаче има вяра, че това се прави, до момента в който някой спи. Преди това били употребявани клетъчни проби, включващи да вземем за пример проба от кафези от цервикса (cervix).Използват се също по този начин и препуциуми. Сега, с напредъка на технологиите, се употребява кръвта за основаване на тези копия на хора.

 3 - Бивш вътрешен човек на Илюминатите, споделя злокобни детайлности
Изглежда, няма ограничавания на нещата, които тези хора са подготвени да създадат. Известни персони, като Бритни Спиърс, трябвало да се съгласи с потреблението на клонинга й, с цел да бъде “повишена ” по-нататък в кариерата си.

 4 - Бивш вътрешен човек на Илюминатите, споделя злокобни детайлности
Някои мислят, че актрисата Ума Търман е сменена от един от нейните клонинги. Разбира се, хората остаряват, само че мнозина подозират, че може да се случва нещо сходно за толкоз малко време. Вижте разликите за един месец и преценете сами,между тях има леки разлики, които са доста фини.Всичко това, в действителност ни кара да се замислим – какво се случва в реалност?!Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР