Човек, който изпълнява житейската си амбиция“ да стане куче, направи

...
Човек, който изпълнява житейската си амбиция“ да стане куче, направи
Коментари Харесай

Мъж, който похарчи £12 000, за да се превърне в куче, „ужасява“ хората с ново предизвикателство

Човек, който извършва житейската си „ упоритост “ да стане куче, направи една крачка напред, с цел да реализира същинско кученце.

Токо процъфтява, откакто се трансформира в бордър коли, харчейки малко над два милиона йени (£12 000) за костюм с човешки размер, с цел да подражава на обичаната му порода кучета.

Да живееш в действителност като куче, Токо ще върви на разходки, ще яде от кучешка купа и ще се любува на разтриване на корема. А в този момент най-новото му кучешко предизвикателство идва под формата на тест за сръчност - оставяйки някои хора „ ужасени “.

В градината си той сложи малко затруднение, което да прескочи, като прикрепи кол към две опори. Токо стартира видеото с решително махане, преди да се опита да прескочи дребното затруднение, само че не наподобява, че съумя да реализира съгласуваност да го прескочи на четири крайници, както би направило куче.

Той подвигна предните си лапи от земята, само че като че ли загуби равновесие, когато се върна надолу и се приземи на купчина върху пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР